Sve preporuke za Samsung, mada sam bio skeptičan kada smo je kupovali.Moje iskustvo sa Samsung WW90T554. Cena je bila "jaka" (90K) ali uz popust i bodove sa kartice izašla nas je oko 65K. Prvo što me je iznenadilo je tišina iste, vrata od kupatila otvorena dok veš mašina radi i moram da mutiram tv da bih uopšte shvatio da li radi ili ne. Pored svih onih silnih programa već je naučila šta najviše koristimo pa odmah po uključenju nudi iste (imamo je oko mesec dana). Pri prvom paljenju smo prošli setovanje kao i prijavu na Sasmung nalog i WiFI kao i prvi update.Jedna od boljih varijanti je da kroz aplikaciju na telefonu možeš sve slikovito da odabereš i postaviš ali ne možeš da je uključiš, mora ručno. Sama se isključuje na kraju i radi i pranje i omekšivač sve odjednom (nema naknadnog dodavanja). Jedna od boljih stvari je bila kad se na TVu (takođe Samsung) pojavila notifikacija da je veš mašina završila svoje. Garancija je 5 god + 20 god na inverter. Kupljena je jer su svi ostali proizvođači/marke imale samo 2 god garancije. Ako nekoga nešto interesuje slobodno pitaj te.
Kod njih je ta mašina 60.000 ja sam je platio sa 30% popusta na zatarannju radnje u extra centru. To nema veze sa zahtevom za novu mašinu?Gigatron, moraju zavesti reklamaciju, jer ako ideš preko servisa nemaš rokove. Tražiš novu mašinu, ne želiš popravku.
Prodavci malo seru.Secam se pre par godina usao sam u Tehnomaniju i neki ljudi hteli da kupe Gorenje masinu i onda dodje im prodavac i preporucuje im Teslu pod izgovorom nije vise to Gorenje nije to vise slovenacko Gorenje i medjutim videli su Hisense masinu i oni ih pitaju cija je to marka prodavac kaze nemacka@el_patron Koliko sam ja uspeo da vidim za kratki program neće biti problem ali za samo doziranje to nisam našao ni na mnogo skupljim. Moja Samsung to nema a bila je je za 50% više od navedene cifre. Možda nisam dobro gledao.
Ne znam da li sam do sad napisao ali prodavci su me ubeđivali da od jeftinijih uzimam Beko a da izbegavam Gorenje.
I ovaj sto sam narucio kosta tu negde ali nema busenja, univerzalan je i ima ugradjenu policu. Miele sa policom je bio preko 200e kad sam gledao..Sve se to svodi na isti princip.
Verovatno najboja opcija u smislu dimenzija je originalni Miele vezni deo. Ali košta oko 10k kod nas...
Mislis da bih mogao da samo podignem susaru na ves masinu bez tog dela za povezivanje? 😮@ivanbass1 taj "vezni deo" je tu samo zbog te police inače je potpuno nepotreban.
Ali kontam da se tebi baš zbog te police i dopada.
Da.Mislis da bih mogao da samo podignem susaru na ves masinu bez tog dela za povezivanje? 😮
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari