Lg od 8kg i 1400 obrtaja je dobra za taj cenovni rang pored Bosch.Aeg serija 6000,Haier i Whirlpool sa dd motorom.Bosch i Lg su najbolje.Bolje uzeti Miele nego Bosch serija 8.Imam pitanje. Majstori za ves masine kazu da su bosch serije 6 i serije 8 odlicne masine.
E sad video sam da serija 6 ima za 60 do 70 hiljada a serija 8 za 120 do 140 hiljada. Da li treba dati duplo para za seriju 8.
I drugo ptanje ima li za 60 do 70 hiljada drugi proizvodjac koga bi preporucili da je za malo manje ili iste pare bolji od bosch serije 6.
Hall, koliko to dugo traju programi za sušenje na Haier, planiramo nju da uzmemo na ekstra akciji je HWD90-B14959U1, 77.000 din. Na mašini 2 u 1 (Lg 9/6) koju vraćamo posle dva meseca korišćenja zbog peha sa lagerima, sušila je peškire za 1h 50 min, a tanje stvari kraće. Rekli su iz servisa da je to dobra mašina, ali eto dešava se. Ipak 100.000, a kao traktor zvučala... a da je lepo opran veš, nema zamerke, niti je guma mirisala posle sušenja... Nisam pametna, help...Koliko se razumem to je to, inverter je motor. Imaš 10 god garanciju za njega kada se regneš preko neta.
Mane su nepotrebno dugi programi za sušenje, produžavanje vremena koje mašina odredi, gužvanje garderobe pri sušenju, ručno čišćenje dipkica i dlačica nakon sušenja... Za pranje u principu kida.
Skini oma i softver za nju i poveži je sa wifi i imaćeš brdo drugih programa i opcija.
Nek te služi odlično.
Hall, koliko to dugo traju programi za sušenje na Haier, planiramo nju da uzmemo na ekstra akciji je HWD90-B14959U1, 77.000 din. Na mašini 2 u 1 (Lg 9/6) koju vraćamo posle dva meseca korišćenja zbog peha sa lagerima, sušila je peškire za 1h 50 min, a tanje stvari kraće. Rekli su iz servisa da je to dobra mašina, ali eto dešava se. Ipak 100.000, a kao traktor zvučala... a da je lepo opran veš, nema zamerke, niti je guma mirisala posle sušenja... Nisam pametna, help...
Ovo je super cena inače. Recimo da pranje i sušenje nema ispod 4h. U proseku obe radnje traju 4.30h. Samo sušenje nema ispod 2.30h od ta tri moda što suši.Hall, koliko to dugo traju programi za sušenje na Haier, planiramo nju da uzmemo na ekstra akciji je HWD90-B14959U1, 77.000 din. Na mašini 2 u 1 (Lg 9/6) koju vraćamo posle dva meseca korišćenja zbog peha sa lagerima, sušila je peškire za 1h 50 min, a tanje stvari kraće. Rekli su iz servisa da je to dobra mašina, ali eto dešava se. Ipak 100.000, a kao traktor zvučala... a da je lepo opran veš, nema zamerke, niti je guma mirisala posle sušenja... Nisam pametna, help...
@hall, kada masina zavrsi ciklus susenja i izvadite ves, zatvorite je i ponovo ukljucite pa tockicem izaberite bilo koji program (ona po default-u stoji na eco 40-60°) pa istovremenim pritiskom na dva dugmeta Extra Rinse i Dry level (otprilike do 5 sekundi) i trebalo bi da vam se na displeju prikaze SFCL (Self clean) a zatim i vreme trajanja u minutima (08:00). Pokrenite program na Play/Pause dugme i masina ce odraditi kratkotrajni program samociscenja predvidjen za uklanjanje ostataka pamuka i necistoca nakon susenja. Nadam se da sam pomogla!Ja imam haier 9/6kg kombinovani model malo vise od mesec dana. Zadovoljan sam vrlo za, sada. Kao jedine mane mogu da navedem dugi period sušenja, gužvanje odeće pri sušenju i te sitne dlačice koje ostavlja oko gume posle sušenja koje mora ručno i detaljno da se obriše svaki put. Što se pranja tiče, čista petica.
Candy servis bi trebalo da je ovlascen i za Haier.Zna li neko da linimamo servis za Haier masine? Uzeh krajem leta ovu najvecu kombinovanu Haier hwd120, pa me inace zanima ima li ko to zvanicno odrzava ili ofrlje?
Imaju kombinovane 2 modela Aeg i 1 Electolux sa toplotn pumpom.Колико ја знам нема комбинованих машина са топлотном пумпом.
Nije pogrešno deklarisano.Kombinovana masina sa TP?
To je tek komplikovano, ne kapiram takav koncept i kako su to sve napakovali u masinu zaves.
Pre ce biti da je pogresno deklarisano.
U kom servisu si dobio ovu informaciju, napiši javno da ih izbegavamo ubudućeU servisu mi rekoše da je do kvaliteta veša, a za lupanje da kao veš nije lepo stavljen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari