apsolutno, deluje perfektno. super kupovina nema sta. jel pravi miele kombinovane i jel ima tvoj drug to?Polovno al je kao nova. Inace sam gadljiv na polovno pa prosudi sam![]()
Нисам у почетку прелазила max црту. Исто ми се ништа није осећало, па сам намерно сипала преко те црте, да проверим хоће ли се више осећати. Кад оно ништа, иста ситуација. Баш не знам у чему може бити проблем. Нова машина :-/Ako predjes Max crtu onda je do toga. Nemoj da sipas mnogo praska jer nije do njega problem.
Evo da se javim da nije presostat. Nov org Gorenje kupljen i isti problem.Zbog cega su menjani pumpa i grejac? Zbog ove greske ili zbog problema sa grejacem i pumpom?
Раније сам и прашак и омекшивач сипала до цртице max, па сам после прекорачила цртицу. Само да проверим како ће се осећати веш, међутим, у оба случаја исто - прашак једва нешто да се осећа, а омекшивач уопште.Sta je pre bio max a sta sada?
Vrati to dok možeš i kupi nešto drugo. Nešto što nije Candy.Ja imam problem, kupili smo novu Candy kombinovanu mašinu, isprobali smo je sa 1000 obrtaja, ali to se toliko čuje da to nije normalno, da li i ostali imaju problema sa tim?
Tako je i kod mene biloServis kao da me odbija da izadje na teren, kuliraju me samo tako.
Uglavnom imam 14 dana zakonskog roka da je vratim, pa ću videti sa prodavnicom šta ćemo da radimo.
Jedino kad ne vibrira to je kada je prazan bubanj totalno, ako je malo ili više napunjen, to su vibracije koje čuje i komšija dole, i čovek misli da će da eksplodira. Na 1400 nisam smeo ni da je uključim.
Kupljena je pre 5 dana, tako da mogu da je vratim ili da tražim zamenu.
Nema to veze nego je takva masina.Mozda su ti ukljuceni programi sa povecanim brojem ispiranja ili vode
Peobaj da dodas omeksivac na zadnjem ispiranju.Раније сам и прашак и омекшивач сипала до цртице max, па сам после прекорачила цртицу. Само да проверим како ће се осећати веш, међутим, у оба случаја исто - прашак једва нешто да се осећа, а омекшивач уопште.
Како да проверим да ли је омекшивач ту баш до испирања? Нисам претерано вешта са машинама@Bojka
- Omeksivac treba da udje u bubanj taman kad pocinju ispiranja. Naspi i proveri da li je jos uvek tu do tog momenta. Ako nije mozda prskalice od susedne pregrade poplave i onu od omeksivaca, pa ovaj udje prerano u bubanj i ispere se
- Mozda su ti ukljuceni programi sa povecanim brojem ispiranja ili vode
- Da li sipas omeksivac u pravu pregradu? Pogledaj uputstvo
Зар је могуће да може бити оваква машина?! Какво разочарање. Ако на новој машини морам да пазим и додајем омекшивач на последњем испирању, онда ћу одмах да је продам.Nema to veze nego je takva masina.
Peobaj da dodas omeksivac na zadnjem ispiranju.
Ko ti je preporucio Candy? Ako su prodavci oni samo preporucuju na sta imaju procenat.Nažalost mi smo zbog preporuke uzeli Candy
Izvuces fioku.Како да проверим да ли је омекшивач ту баш до испирања?
Могу да покушам, баш да видим да ли је до тога.Probaj prvo da dodas na zadnjem ispiranju. Ako nece da mirise kada dodas na zadnjem ispiranju onda je problem do masine.
Kuma moja nam preporucila, ima stariji samo model već 5 godina, i odlično je služi. Verovatno je imala sreće.Ko ti je preporucio Candy? Ako su prodavci oni samo preporucuju na sta imaju procenat.
Kupuju se telefoni od 1000€ koji se manjaju na dve godine a puno im je da daju 800€ za Miele, koji će da im radi narednih 20god.Ljudi kupuju ono što im je povoljno. Miele su nedostupne za običan svet a ovo ostalo... Šta reći, Kinezi prave i Gorenje a izgleda i LG. LG bi mi bio favorit za narednu zamenu, sad priželjkujem da mi ova stara, koja i nije nešto, traje večno. Bojim se da će sve veći i veći krš dospevati do korisnika.
da, kupuju neki. Ali ne svi..cak i ovde gde ima bas dosta entuzijasta sto voli skup i kvalitetan hardver...Kupuju se telefoni od 1000€ koji se manjaju na dve godine a puno im je da daju 800€ za Miele, koji će da im radi narednih 20god.
Ja imam problem, kupili smo novu Candy kombinovanu mašinu, isprobali smo je sa 1000 obrtaja, ali to se toliko čuje da to nije normalno, da li i ostali imaju problema sa tim?
Evo linka ako moze neko da posluša.
Inače je bila napunjena 2/3, iznivelisana, ne mrda nigde, a bubanj kao da hoće da iskoči, a najjači zvuk se čuje sa desne strane mašine.
Servis je rekao da je ovo sve okej.
Поздрав свима.
Купила сам пре месец дана Candy машину. Ок пере, али ми је чудно што се омекшивач уопште не осети. Евентуално мало прашак, али ништа специјално. Свега сипам до max, чак сам пробала и преко тога, али иста ситуација. Већ имам искуство са Candy машином и на претходној је овај омекшивач немогуће лепо мирисао. Не знам уопште у чему је проблем.
Можда је мало глупо питање, али ако ико има икакво искуство, савет, била бих јако захвална![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari