Klasična mašina za sušenje uništava veš brže. Imali i zamenili je ovom sa tp.Ako u tom prostoru ima i drugih mašina koje rade ne treba ti nikakva grejalica
Jedino što bi ja tu svakako išao na klasičnu sušaru sa grejačem a ne tp zbog efikasnosti na niskoj temperaturi
Sušaru je svuda bolje držati nego u kupatilu ja sam jedno vreme držao i u spavaćoj sobi 😋
Ne mislim sveobuhvatno, pune i kratke programe. Imas sve na YT
Candy je dno dna ponude ne treba uopste razmatrati ni u najvecem ludilu.
on ti je slikao svoje masine vrv. polovne su jer ih koristi. stari modeli su jer - pa kad su kod njega neko vreme vec...Polovne? Ovo su stari modeli.
Ako si pratio temu znas da sam ja imao dve sa TPKlasična mašina za sušenje uništava veš brže. Imali i zamenili je ovom sa tp.
Veš mašina 2020 a susilica 2018-9Polovne? Ovo su stari modeli.
Nije problem to, nego ja nisam video nigde 30 i 40% na Bosch sem fantomskih popusta thm sa 220.000 na 105.000, a regularna cena 99.000 inace. Ako bude popust bude 10%. Zato pitam jesu li polovne i stari modeli, jer nisam video dugo vremena 8kg sa samocistecim kondezatorom. Vecinom su sa 9kg.on ti je slikao svoje masine vrv. polovne su jer ih koristi. stari modeli su jer - pa kad su kod njega neko vreme vec...
inace je za ocekivati da stari model bude snizen, nece ti sniziti nesto sto je tek izaslo. ali koliko je zapravo problem sto je neki model star? sta je to toliko losije bilo pre 2 godine nego sad? pre 2 godine ljudi nisu kupovali masine i prali su na ruke?
Moje mašineon ti je slikao svoje masine vrv. polovne su jer ih koristi. stari modeli su jer - pa kad su kod njega neko vreme vec...
inace je za ocekivati da stari model bude snizen, nece ti sniziti nesto sto je tek izaslo. ali koliko je zapravo problem sto je neki model star? sta je to toliko losije bilo pre 2 godine nego sad? pre 2 godine ljudi nisu kupovali masine i prali su na ruke?
od tih fantomskih popusta (al si im lepo ime dao, svaka cast) mi se dize kosa na glavi. u srbiji malo teze, ali inace treba da se prste popusti. ja bih zakonom uredio da svaki prodavac mora da ima grafik kako se kretala cena od kako je proizvod usao na trziste, do danas. ovo sto je mitar pokazao. i to ne samo na sajtovima koji se bave pracenjem cena, vec na sajtu prodavca.Nije problem to, nego ja nisam video nigde 30 i 40% na Bosch sem fantomskih popusta thm sa 220.000 na 105.000, a regularna cena 99.000 inace. Ako bude popust bude 10%. Zato pitam jesu li polovne i stari modeli, jer nisam video dugo vremena 8kg sa samocistecim kondezatorom. Vecinom su sa 9kg.
Nije uopsteKoliko je stvarno funkcionalno to samociscenje kod sušara?
Koliko kod Boša, koliko kod drugih sušara?
Eto pogledaj klip iznad, odlicno opisuje probleme o kojima pisem od pocetka teme.Ova koju smo kupili posle sa TP umereno haba stvari.
Čuo sam da je problem kod ovih koje imaju funkciju samočišćenja. Moja nema tu funkciju. Mada nije isključeno da može doći do ovog problema i kod moje.Eto pogledaj klip iznad, odlicno opisuje probleme o kojima pisem od pocetka teme.
Sve to super radi dok je novo, a posle par godina TP izgleda kao ova gore i gore od nje.
HvalaIsprati celu temu od početka. Teško je generalizovati, mnogi imaju modele koji su ispali odlični, ali imaju i failove. Posle nekog vremena nema tih nekih modela koji jesu/nisu ispali dobri. Nema greške sa Miele npr. ali to je daleko van budžeta. Srednji budžeti, najteže je izabrati. Sa LG verovatno nećeš pogrešiti.
Isprati celu temu od početka. Teško je generalizovati, mnogi imaju modele koji su ispali odlični, ali imaju i failove. Posle nekog vremena nema tih nekih modela koji jesu/nisu ispali dobri. Nema greške sa Miele npr. ali to je daleko van budžeta. Srednji budžeti, najteže je izabrati. Sa LG verovatno nećeš pogrešiti.
![]()
Nije uopste
Serija 6 bosch
5 godina stara i za bacanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari