zabranjeno je da drzis ves masinu u stanu da ne uznemiravas komsije? ves masina sme da bude samo u podrumu zgrade, ma koliki da je stan? ako imas kucu sa dvoristem i ne delis je ni sa kim onda nije problem, smes da je stavis da ti drndaZasto bi svaka zgrada imala svoju perionicu?
Ima varijanti gde mozes staviti masinu u podrum ali svoju, ne zajednicku. Uglavnom zgrade sa manjim stanovima gde nemas mesta za masine.
To se zove zatvorska vizita... Nije sramota napisati..krunjac kukuruzaahahahahahaha ne znam ja kad sam isao kod buraza nisam smeo da se kupam posle 9 sati uvece. i u toku dana ima dva sata kad moras da umres nema da se pisne. ostatak dana smes da slusas tv na slusalicama, i da sapuces eventualno
![]()
Probao sam ovo sa bokalom, tačnije s 5. Mogu reći da je žena genije. Možda se malo slabije prašak oseti posle ali se bar ne češem više na ulici kao orangutan po prsima zbog reakcije na neispran prašak. Plus se sama mašina očisti oko vrata, ne ostanu tragovi.Ti k'o da mi čitaš misli.prvo ubacim stari ves da iz njega izadje prasak, i onda tri naredne masine ne stavljam prasak, od tog sto je izaslo iz starog vesa operem sve.Padalo mi to na pamet ali gde da čekam još toliko pranja, obično bacam veš na pranje kad mi dogori i nemam više šta obući.
Uključujem intenzivno ispiranje ali niti je intenzivno niti je ispiranje.
@kraguljac je pisao da mu žena dodaje bokalom vodu u mašinu. To još nisam probao, možda pomogne.![]()
Nije to. Jednostavno sam se rešio određenih vrsta praška koji su se skamenjivali. Sada ređe ostane za "grudvicu"-dve po obodu komore. Ali nije ni to problem. Ili da stavim prašak direktno u bubanj ili da malo pročačkam debljom iglom rupice zbog kamenca.Verovatno imas problem sa pritiskom vode,
ili sipate mnogo praska cim ti ne ode merica praska iz posude.
Cesto bude zapuseno dovodno sito trunjem iz cevi, ako je dobar pritisak nemoguce je da ne ispere posudu sta god da sipao u nju a ne prasak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari