D/ART je napisao(la):nego ne mogu da verujem da niko nije spomenuo igru Sokoban koja je bila prilično raširena na 286, 386 računarima kao i one dve igrice baš iz DOS-a očitavale su se u editoru, zmijče koje raste kako skupljate brojeve i dve gorile koje se gadjaju bananama...
bilo, bilo je jako davno...bojsa je napisao(la):To je bilo u QBasicu, koliko se secam ides open pa F5....
Mozda cak i JAD/ART je napisao(la):bilo, bilo je jako davno...
tih dana su se mnogi od članova rodili...
Gunsmoke... je napisao(la):kod buraza na C64 - neka "pucačina", ne sećam se imena... uglavnom odvijala se na divljem zapadu, di sam bio neki šerif ili nešto sl. i jurio bad guys-e...
pa zar je moguce smestiti sah u 1024bajta? kolika je bila duzina instrukcije na ZX81 :dM_M je napisao(la):Godina 1982-ga (davno to bese, tek podjoh u skolu), tata kupio ZX81 i igrao sah koji staje u 1KB (da, da, 1024 bajta) memorije!!!!!
Manic miner za ZX Spectrum tamo 1983. godine.
Ista ta igra samo sto sam je ja igrao na Amstradu,negde 87'.Dakle sa 8 godina.Ima li kakve razlike u te dve verzije?
pacer.
možda da si pokušao na playstationu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari