pravo da ti kazem ucim se , interesujeme sve osim igrica i ostalih stvari za gubljenje vremena, a konfiguracija je AMD XP 1800 , 256 ddr, 40 G HDDZoNi je napisao(la):ja sam sa 2000 presao na XP bez ikakvih problema...
reci nam koju konfiguraciju imas, koji su ti programi STVARNO neophodni i zasta koristis kompjuter - od tih odgovora sve zavisi!
chowa je napisao(la):pravo da ti kazem ucim se , interesujeme sve osim igrica i ostalih stvari za gubljenje vremena, a konfiguracija je AMD XP 1800 , 256 ddr, 40 G HDD
chowa je napisao(la):pravo da ti kazem ucim se , interesujeme sve osim igrica i ostalih stvari za gubljenje vremena, a konfiguracija je AMD XP 1800 , 256 ddr, 40 G HDD
Ma sljaka desetka na XP-u samo zvoni, i to na mom duronu 750MHz, 128 MB SDRAM-a ....Miroslav je napisao(la):Ako se secam dobro, ljudi se zale da Corel 10 nece da radi. Vreme je da me neko dopuni...
Po meni, osnovno pitanje je zasto bi (uopste) preinstalirao svoj racunar (os). Da li aktelni (w2k) ne radi dobro. Da li si spreman da zbog eksperimentisanja (koje je nuzno kad se covek upoznaje sa nekim os-om), eventualno izgubis funkcionalnost kakvu mozda imas sa postojecim os-om.chowa je napisao(la):imam win 2000 i mislio sam prijeci na XP, medjutim svasta sam cuo, nece raditi ovo, ono, itd, pa vas molim ako ste pokusali ili imate XP da me posavjetujete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari