Ogi. je napisao(la):A kakva je to igra, koji zanr, totalno sam neobavesten u vezi nje a vidim da je mnogi iscekuju.
OptiPlex je napisao(la):i cyber i fantasy (mada ne svi) su smaracki svetovi :d, e sad sto je odredjena igra smestena u taj svet dobra to je druga stvar
killbane, odakle ti info za to ? Daj neki link, voleo bih da pogledam o cemu se radiBedak bi bio da je zaista tako...
killbane je napisao(la):Odakle ta informacija za duhovnog naslednika fallouta jel se zna nesto vise a sto se tice vampira izgleda da ima problema sa igrom bar tako kazu oni koji je u svetu igraju. Programeri iz troike su izgleda ubacili neke bagove koji se aktiviraju kada se igra piratizuje bar tako kazu
Cyber svet je zakon za sve ostale svetove...a ti si sigurno jedan od retkih kojiOptiPlex je napisao(la):Akcioni rpg, nesto poput Deus Ex-a samo ne u smarackom cyber-svetu vec u mracnom svetu vampira, zapakovano u HL2 endzin...
]OptiPlex je napisao(la):Naslednik Fallouta koji ima real-time borbu i u full 3d-u ? Svasta...
damirbaj je napisao(la):Cyber svet je zakon za sve ostale svetove...a ti si sigurno jedan od retkih koji
ne voli Cyber...
svako ima svoj ukus,ali ste ipak u velikoj manjini,to je jasno kao danBad MF je napisao(la)::d Zakon svet :d Meni je taj Cyber Punk stil oduvek bio smesan i lozacki :d Ribe i frajeri u S&M&B leather :d Geek-ovi pisu tamo neke viruse i te fore :d Valjda sam i ja jedan od tih retkih :d
A sto se vampira tice, ja sam mislio da je to nesto u sredjnevekovnom fazonu, a ono po screenshotovima, vampiri nose pistolje i puske? Neki Buffy fazon vampiri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari