Šta je novo?

Vampire tha masquarade

A kakva je to igra, koji zanr, totalno sam neobavesten u vezi nje a vidim da je mnogi iscekuju.

Sutra stize, bar se tako prica...

Ogi. je napisao(la):
A kakva je to igra, koji zanr, totalno sam neobavesten u vezi nje a vidim da je mnogi iscekuju.

Akcioni rpg, nesto poput Deus Ex-a samo ne u smarackom cyber-svetu vec u mracnom svetu vampira, zapakovano u HL2 endzin...

opti govori u svoje ime i ne nameci svoj ukus :) ako je tebi cyber smarachki ima njih dosta kome to nije (kao kad bih rekao ma blah taj smarachki fentezi)...

po nekim prvim utiscima igra dobija oko 90% i prvi je kandidat za rpg 2004 (izem ti konkurenciju)... bugova ima ali ne nekih preterano.. grafika je ispod hl2 naravno ali je sasvim dovoljna za rpg...

zanimljivo da posle ove igre troika krece da radi novu igru koja ce biti duhovni naslednik fallouta (yeah baby!)

Odakle ta informacija za duhovnog naslednika fallouta jel se zna nesto vise a sto se tice vampira izgleda da ima problema sa igrom bar tako kazu oni koji je u svetu igraju. Programeri iz troike su izgleda ubacili neke bagove koji se aktiviraju kada se igra piratizuje bar tako kazu

i cyber i fantasy (mada ne svi) su smaracki svetovi :d, e sad sto je odredjena igra smestena u taj svet dobra to je druga stvar :)

killbane, odakle ti info za to ? Daj neki link, voleo bih da pogledam o cemu se radi :( Bedak bi bio da je zaista tako...

OptiPlex je napisao(la):
i cyber i fantasy (mada ne svi) su smaracki svetovi :d, e sad sto je odredjena igra smestena u taj svet dobra to je druga stvar :)

killbane, odakle ti info za to ? Daj neki link, voleo bih da pogledam o cemu se radi :( Bedak bi bio da je zaista tako...

Problem nastaje ako imate intaliran CloneCD....
Inace igra(kazu)ima dosta bug-ova...
Probam kasnije pa se javim sa utiski! :D

Informaciju sam video na nforce.nl forumu ( vervatno znate da kada se igra pojavi na njihovom spisku znaci da je ubrzo i kod nas) u thread-u vampire the bloodlines

killbane je napisao(la):
Odakle ta informacija za duhovnog naslednika fallouta jel se zna nesto vise a sto se tice vampira izgleda da ima problema sa igrom bar tako kazu oni koji je u svetu igraju. Programeri iz troike su izgleda ubacili neke bagove koji se aktiviraju kada se igra piratizuje bar tako kazu

pa lepo shmurash po netu i saznash kojeshta :)

bice postapokaliptichni rpg u real time borbi (za sada) sa naravno 3d engineom (sa sve zumiranjem rotacijom senkama i tim dzidzabidzama)... nema vishe od toga osim koja shotka koja je tu vishe radi demosntracije mogucnsoti engine-a

shotka 1

shotka 2 max zoom

Naslednik Fallouta koji ima real-time borbu i u full 3d-u ? Svasta...

OptiPlex je napisao(la):
Akcioni rpg, nesto poput Deus Ex-a samo ne u smarackom cyber-svetu vec u mracnom svetu vampira, zapakovano u HL2 endzin...
Cyber svet je zakon za sve ostale svetove...a ti si sigurno jedan od retkih koji
ne voli Cyber...

Jel fallout onaj dechko sa derpe frizurom shto gazi pacove ? :D:D:D:D:D:D

OptiPlex je napisao(la):
Naslednik Fallouta koji ima real-time borbu i u full 3d-u ? Svasta...
]

duhovni naslednik druze... to za real time niko ne moze da prezali jer ochigledno je da se turnbased borba veoma slabo prima na PCu (ljude jednostavno sve vishe mrzi da razmishljaju) za razliku od konzola pa ni producenti nece da finansiraju takve projekte... a ne razumem koji je problem shto ce biti 3d (ako zeli bilo kakav uspeh, jer danas ako se i pomene 2d, igra dobija na svim sajtovima min 30% manju ocenu nego shto bi trebalo)? recimo sjajno je upotrebljen 3d engine u silent stormu (okruzenje je totalno dinamichno i moguce unishtiti) a to nije nikakva arkadna akcija....

Stvarno ne shvatam ljude koji imaju nsto protiv 3d okruzenje, slican slucaj je bio kada se pojavila vest da novi fallout radi bethesda na svom novo endzinu. Ako bude izgledala upola onako kako izgldeda novi elder scrolls bice fenomenalno. Imas odlicnu ideju nadam se i pricu isti rpg endzin kao i stari fallout i sve to jos izgleda fenomaenlno sta ces vise od toga. Ljudi koji tvdrde da bi novi fallout morao da bude potezan i 2d i slican kao onaj stari deluju pomalo smesno. Nego jel stigo ovaj Vampires a da i ovaj screenshot sa novog troikong projekta izgleda odlicno

damirbaj je napisao(la):
Cyber svet je zakon za sve ostale svetove...a ti si sigurno jedan od retkih koji
ne voli Cyber...

:d Zakon svet :d Meni je taj Cyber Punk stil oduvek bio smesan i lozacki :d Ribe i frajeri u S&M&B leather :d Geek-ovi pisu tamo neke viruse i te fore :d Valjda sam i ja jedan od tih retkih :d

A sto se vampira tice, ja sam mislio da je to nesto u sredjnevekovnom fazonu, a ono po screenshotovima, vampiri nose pistolje i puske? Neki Buffy fazon vampiri?

Ma sve je u redu sto kazu G!!! i killbane nego ne razumem zasto prave tako nesto ako vec prave duhovnog naslednika Fallouta, kako oni kazu, tim pre sto zvanicnog naslednika pravi Bethesda ??? Ako su vec napravili Temple Of Elemental Evil koji je u 2du (ali prekrasnom 2du) i sa poteznom borbom, zasto nisu mogli da naprave novi "duhovni" nastavak Fallouta takvim ? Tim pre sto bethesda izdaje zvanicni nastavak koji ce sigurno biti full 3d sa endzinom ES4. Nadam se da sam sad malo preciznije izrekao ono na sta sam mislio...znaci cisto sam mislio, ako prave duhovnog naslednika, da ga urade u stilu duhovnih uzora...sigurno bi se super prodao, a i oni bi mogli da kazu da su se drzali tradicije...ovako, pljujmo svi po bethesdi a izdajmo "duhovnog naslednika" koji niti ima poteznu borbu i u 3du je. I po cemu je duhovan naslednik, po post-apokalipticnom okruzenju ? Takvih igara ima milion i onda bi sve one mogle da tvrde da su duhovni naslednici i slicno...

Bad MF je napisao(la):
:d Zakon svet :d Meni je taj Cyber Punk stil oduvek bio smesan i lozacki :d Ribe i frajeri u S&M&B leather :d Geek-ovi pisu tamo neke viruse i te fore :d Valjda sam i ja jedan od tih retkih :d

A sto se vampira tice, ja sam mislio da je to nesto u sredjnevekovnom fazonu, a ono po screenshotovima, vampiri nose pistolje i puske? Neki Buffy fazon vampiri?
svako ima svoj ukus,ali ste ipak u velikoj manjini,to je jasno kao dan :D

opti... da troika pravi fallout kao shto je to zelela i bila u konkurenciji za kupovinu licence, onda bi i pravila poteznu igru jer je to i poenta fallouta manje vishe... ovako hoce da izbegnu totalno uporedjivanje sa falloutom a i rizik za uspeh neke igre koja je TB je mnogo veci (mada su oni bili u fazonu da rade fallout rizikovali bi najgore).. shto se 3d-a tiche meni stvarno ne smeta ni 2d ni 3d poshto grafika nije poenta igre... ali ako to znachi da ce time dobiti vishe love od producenata i igra ce se vishe prodavati a samim tim moci ce da rade vishe i kvalitetnije na drugim aspektima igre... onda neka bude 3d :)

o bethesdi necu da dajem komentare jer ce se na mene naljutiti svi koji se loze na morrowind :p ali po onome shto je ona do sada radila to nema feze sa pravim falloutom i iskreno najvece sumnje imam da ce od tog projekta ispasti ono shto bi fo3 trebao da bude... ali neka me prijatno iznenade bilo bi lepo (tamo neke 2006 godine :))

e da novi vampiri su u danashnjem savremenom dobu ne u srednjevekovnom... valjda...

Prvi utisci o vampirima - igra godine !!! Fenomenalna atmosfera, interaktivnost, zvuk, fizika, raznovrsnost, zaraznost, grafika - sve je tu ! Detaljnije kad predjem malko vise

edit: naravno da su u savremenom dobu ! Inace, kamera moze da prati junaka proizvoljno iz 1. ili 3. lica.

Poslednja izmena:
O pa la, puche HL2 :d

Znaci, sutra u pecenjaru, onda po paketic fante, nesto za meze, i onda - po Vampire

koliko chitam po netu sjano su odradili igru (pricha se da su je zavrshili pre skoro godinu dana ali su chekali valve sa hl2) i da su rpg elementi perfektni :) 7 razlichitih frakcija svaki quest na vishe razlichitih nachina vishe razlichitih stilova igranja... lepo lepo...

ajde opti prichaj :)

Na tri... Samo imas bas da se zezas sa mauntovanjem, pa onda virtual cd... pa :D :D

ma nema nikakvog zezanja , instalirash i samo prvi cd roknesh u deamon i radi iz prve

a igra je krsh ;) pritom

Sta sad znaci ovaj smajli, jel da se uzima ili ne?

Nazad
Vrh Dno