Šta je novo?

Vampire tha masquarade

Izgleda da sam ja jedini koji je tu lujku najurio odma na pocetku :)

ej i ja sam je prvo najurio,al rekoh ma kad svi oni mogu da imaju ghoul-ove ocu i ja jednog i onda sam odigrao ponovo :)

Papss je napisao(la):
Puno nas, a resenje je tako smesno. :)

Pucaj u "instalaciju" u zidu koja se nalazi iza onih nekakvih sipki.

Hvala za pomoc,ali imam novi problem kada ubijem Grunfelda Baha i promenim rucno nivo changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark,nestane mi kompletan inventar,jel se to svima desavalo?

a nisi bre patchovo igru....moras prvo patchovati igru i neces morati rucno da menjas nivoe. Ako bas neces da patchujes igru, dodji do samog camca ili udji cak u njega i onda prebaci nivo. NEsto od ova dva ce upaliti. U suprotnom, kad si daleko od camca uvek ces gubiti stvari.

Da, ja sam instalirao samo neoficileni patch i nisam imao taj problem. Igra me je sama prebacila na sledeci nivo, nisam morao da kucam rucno. Igrao sam sa Brujah, kazu da se to ne desava kod svakog lika.

Kao sto gx rece, a i ja sam to citao, kazu da treba da se priblizis camcu sto je vise moguce - doduse, to moze da bude problematicno s' obzirom na vreme koje ti istice.
Ili jednostavno probaj da instaliras neoficijelni patch, zauzima smesno a izgleda da radi radnju.

Patchovao sam,nego je bio neki bag,ucitao sam ponovo i radi, samo sada imam drugi problem:
SPOILER Kada idem da ubijem kineskinju,nakon sto me posalje Rodrigez,u bazi kineza dodjem do neke vece prostorije gde se nalazi neka vodenica i vrata zaglavljena gredom,kada pridjem pokazuje mi da mogu da pomerim gredu ali se ona ne da,pokazuje i da su vrata zakljucana,da li treba da idem drugim putem ili ima tu neka kvaka?
Inace odatle ne mogu nigde da odem jer su to jedina vrata pa moram ponovo da ucitam poziciju!

SPOILER

@somilic: Pa gurni gredu u stranu kako bi u pravom zivotu uradio :d

gx-x je napisao(la):
SPOILER

@somilic: Pa gurni gredu u stranu kako bi u pravom zivotu uradio :d
U stvarnom zivotu bi joj j**** m*** za ove bagove,ali nece u stranu u svakom slucaju!

Ma hoce brate, fora je sto te slicica *****e, uopste nije fora da pomeris gredu pritisnuvsi taster USE nego idi SKROZ napred, nabi se u vrata i onda kreni desno, tako ces TELOM da pomeris gredu.

Roj Jones hvala,uspeo sam i sa quick savom,inace pre toga nije nista moglo ni sa use ni bez,nego
SPOILER:Kako najlakse ubiti Ming Xiao?

SPOILER

@somolic: ako imas onaj "ripper"-ov alat, onaj garden tool :) kao kosa sto je, znaci time je seckas, to ce da joj otkine pipke. Nema nekog "lakog" nacina, samo udri ne zali :)

gx-x je napisao(la):
SPOILER

@somolic: ako imas onaj "ripper"-ov alat, onaj garden tool :) kao kosa sto je, znaci time je seckas, to ce da joj otkine pipke. Nema nekog "lakog" nacina, samo udri ne zali :)
Ma presao sam,prvo sam je osusio sa bacacem plamena,a onda malo seckanje malo kalas i eto ga,zavrsio sam i igru,ziveli!

Postoji li nacin da instaliram patch 1.2 ako mi je igra samo prekopirana t.j. nije instalirana? Ako moze kako?

[mini spoiler]
Dakle stigao sam do Hollywood-a i moram da nadjem tog barona Gary-a. Pise da je u zlatarnici nekoj, ali ne mogu da nadjem! Moze malo pomoci? :)

Na kraju ulice, preko puta kineskog bioskopa, ulaz u kucu je malo zavucen

[mini spoiler]
Nashao sam tnx. Samo sad imam jedan novi problem :) ..dakle treba da pokupim neku kasetu od onog tipa..on onda pobegne i ja odem kod barona i on mi kaze da moram ici na groblje. Posto ne mogu uci preko normalnog ulaza pronjushkao sam malo na netu i pise kao da ima neka rupa u zidu sa malo trave okolo. Ja mislim da sam nasao tu rupu ali tu je zid..i kada pokusam da pucam u taj zid ili da probam Use nista se ne desi. Tako da ono..help :)

Ma bre... :) Kako si to nasao rupu ali tu je zid? Mislim, stvarno ne razumem. Sta pricas bre ti? ;) Imas bre tu iza nekih kuca/zgrada rupetinu u zidu kroz koju mozes da udjes na groblje, nalazi se odmah pored 3-4 ulicara koji se greju pored vatre koje gori iz nekog bureta. Preko rupe se ne nalazi trava nego neka drvena ****** koja moras prvo da sklonis da bi usao.

ma oce to, nameste se cigle pa nemozes da udjes!! :D
cucni i cimaj se levo desno i ucices!

Koja je fora kada nakon oslobadjanja profesora u "sosiety of leopold" igra me izbaci u desktop?Jos da kazem da imam patch 1.2 u kojem pise da je taj problem resen, a procitao sam i da su neki to prosli pa me interesuje KAKO??? :mad:

brate - KORISTI SEARCH!!! Prvo pogledaj po ostalim temama da li je neko to vec pitao, pa pogledaj da li ima patch za igru koju igras, PA TEK ONDA POSTAVI PITANJE ! :)

Zaglavio sam se u pecinama(kanalizaciji il sta vec),tuko sam se sa dva debela morza,ako se secate to je ono kad protrci neki extra brzi vampir pored vas i koka se sa debelima,tu ih sje.em i uzmem karticu sa kostura.Ali nista se ne desava kad dodjem do kompijutera u okrugloj prostoriji koji bi predpostavljam trebao da otvori okrugla vrata koja su na zemlji u sredini prostorije okruzena postoljem sa stepenicama.
Molim vas nek mi neko kaze sta je fora,da li je bag ili mi je nesto promaklo.

sve si dobro uradio ako si ispritiskao sve dugmice po racunaru itd. Proveri jos jednom to. Ako ne radi (a uzeo si karticu kako kazes) onda je bug :( Prvi put kad sam stigao do tog dela nisu mi ni protrcale nosferatu zene tako da sam kosu pocupao pokusavajuci da shvatim sta sam propustio :S:

Poslednja izmena:
Ne znam kada su ti izbaceni, poslednji put sam igrao u februaru-martu sa tadasnjim poslednjim pecevima, mozda je neki od ta dva, i secam se da su mnogi bagovi ispravljeni. Ali to znaci da cesu nekim zadacima dobiti manje xp-a. Ali to je ta igra:)
To mi je verovatno omiljena igra(uz Baldur's Gate 2). Zbog Vampira sam pozeleo da postoji sredstvo za selektivno brisanje ljudskog pamcenja da bih stalno mogao da ih igram prvi put:Klanjanje

e - evo, ja konacno resio da isprobam i ovu.
sve u svemu prica igre je dobra, malo je grafika losija (mislim da osvetljejne itt) lici malo na Splinter Cell po tom pitanju.
Anyway, ono sto mene zanima je:
ima - u prvom nivou, mislim da je to poslednji zadatak za prvi nivo, ono - postavis bombu u kancelariju - ok, postavim i izadjem iz skladista - ali - gde god da izadjem - kad tajmer bombe dodje do 0 i bomba explodira - odem i ja...sto ?
gde da bezim da sve bude ok ??
mislim, nema sanse da se vratim kuda sam usao u skladiste,
jer ne moze nikako ponovo penjanje - neizvodljivo je!

Help ?

Ne mogu da se setim, davno beše... ali... neki prozor možda? Uglavnom iskačem kroz prozor kada negde podmećem bombe :D

Nazad
Vrh Dno