Papss je napisao(la):Kako da udjem u Society od Leopold? Ima mnogo likova oko kuce, ne vredi da se borim. Kroz onu veliku cev sto viri iz provalije ne mogu da udjem.
Da li se u toku igre inace dobije neki drugi armor osim onih jadnih pantalona? Eto koliko sam ja presao i nista.....
Moraš da joj se obratiš pre neke misije (sad sam zaboravio koja to beše)..Papss je napisao(la):A ta riba mi nije nista dala. Ja sam procitao ovde da ona treba da mi da neki armor medjutim kada sam se vratio u svoj heaven nje nije bilo tamo i bas mi je bilo cudno.
lol...kako si ti presao igru? :trust:Papss je napisao(la):i to jedan jedini put kada sam se vratio u svoju sobu, u principu nikada se skoro nisam ni vracao.
ToxiC je napisao(la):lol...kako si ti presao igru? :trust:
Papss je napisao(la):@Bancho Kako to mislis kada si drugi put ubijao serifa? Ja sam ga ubio jedan jedini put i to sam ga pljunuo a on se izvrnuo. Posle mi je bilo zao, nisam ni pustio da vidim da li ce on da me napadne ili da puca na mene, bas je bio sladak buca. Jeste li provalili da u jednom momentu pominje detektiva Sipovica iz one americke serije, zaboravio sam kako se zove?
gx-x je napisao(la):@bancho: Sheriff se posle pretvori u onog velikog gargoyela sto baca onaj neki "sonic wall"koji ti uspori igru na 10fps da mu mogu da te napucaju oni mali gargoyeli
Priznajem da sam babro malo po netu da nadjem kako da ubijem spodobu. Kolko vas je zapelo negde i trazilo po netu kako se neko/nesto ubija ? Ja sam odlepio od onog kvesta gde treba da upadnes na onu zurku/bal i da sidjes u podrum do onih blizanaca i da capis sarkofag. Trebalo je ili da ubedis onu ribu da te odvede i otvori ona vrata zakljucana level 9 ili da ih obijes. Ja niti sam imao skill da ubedim ribu niti sam imao skill da obijem vrata. Na svu srecu imao sam dosta neiskoriscenih skill pointa koje sam morao da potrosim na lockpick sto mi se uopste nije svidelo. Prvo sam ih pobio sve nekoliko puta (load/save) misleci da se zabagovala igra jer niko nije ispustio kljuc...
E to mi je bio najveci smor u igri. Tezak mi je bio i onaj prvi glavni baja u kanalizaciji sto krade i jede beskucnike (onaj plavi sa potencom) valjda zato sto je to pri samom pocetku igre i bio sam nerazvijen mali vampiric (tremere) ikao sam budzio samo melee.
bancho je napisao(la):@filipenko
Je l' se secas da si nesto posebno uradio da ti riba da oklop, meni je dala lovu i dovela nekog jadnika da mu pijem krv, ali nije mi dala oklop a bas sam cesto isao u bazu i prico sa njom...
Da li je kako moguce izbeci da je ubiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari