Šta je novo?

Vampire tha masquarade

U ovoj jednoj knjizi pise samo da treba da se ima Research skill najmanje 2 da bih je procitao, nigde ne pise na koliko podize. I ne pise sta jos mora razvijeno da se ima. Kako znas na koliko podize?

U drugoj ne pise nista.

Ako je tako kao sto ti kazes, onda je resenje krajnje lose.
Jer ovo sto ti kazes ne pise nigde nego si to ti provalio sam...
Je l' sam u pravu?

za prvo je u pravu, za drugo mi vise lici kao bug, pa probaj oba patcha da stavis. Meni je za 1 knjigu trazio i haggle na x poena, za drugu research od 9 pa je nisam ni procitao, a obrnuh igru :p

video sam u par postova da neki imaju zelju da sa Nosferatu-om predju igru :)
posto sam ja presao sa njim (tj. njom-kakvu sam nakazu napravio) mogu vam reci da ce te se oduseviti sta sve moze! na stranu da svaka rasa ima svoj kvalitet, ali mi je Nosferatu naj bolj! valjda zbog cinjenice da kada god si povredjen sidjes u kanalizaciju i najedes se pacova (ne beze od Nosferatua i dobijas po 3 poena za feeding dok ostali po 1)!
i da, mozes se kretati sasvim slobodno po gradu, ali se trudis da ne razgovaras sa NPC-ovima i ne sudaras se sa njima po ulici!
a za naj bolju karakteristiku Nosferatua bih izdvojio stealth, na vecim nivoima mozes neopazen da prodjes kroz sobu sa likovima a da te ne opaze!

P.S.
koja se vama svidela karakteristika?

Ipak mi je malo nelogicno to za knjige, jer ako vec knjiga ne moze da me nauci nicemu jer imam visi nivo od tog koji bi dobio citanjem, onda bi trebalo da pise nesto drugo a ne CAN'T READ, ili da mogu da je procitam ali da nista ne dobijem itd. Ovako eksplicitno pise CAN'T READ, znaci da iz nekog razloga ne mogu da je procitam tako da iz tog razloga mislim da nije tako... U principu sam se izbedacio sto sam Research nafurao na 4 a nista mi ne znaci... Mogao sam mnogo bolje stvari da naguram...

Sto se patch-a tice, oficijelnog, uopste mi nije jasno kako ste vi svi uspeli da ga instalirate. Izgleda da svi imate originalnu igru. ;) Dzaba mi patch ako nema da se skine fix, a nema. Ako neko ima resenje, moze na PM.

Poslednja izmena:
koliko sam ja igrao (ne bash mnogo) kad sam nailazio na knjige koje traze bar 2 na melee recimo one bi dodale josh +1 na melee njihovim chitanjem.. tako je bilo i za unarmed...

treba da imas i inspection skill i research skill, pise kolko ti cega treba da bi procitao nesto. research skill 4 nije uopste mnogo sobzirom da ima knjiga koje zahtevaju i po 9!a ja sam ih nasao jedno 4-5 komada koje su zahtevale od 7 do 9. Moze ulaganje u to i da se isplati pogotovo sa knjigama koje dizu recimo ranged na level 8 ili 9 sto kosa poprilicno. Generalno ulozis u wits i scholar ship dosta a dobijes od knjiga tolko kolko si ulozio samo x2 najmanje. Pitanje je da li ti trebaju ti skilovi koje knjige daju. JA sam recimo uvek budzio unamred i melee tako da nisam bio tip koji cita mnogo :)

Mrzi me sad da citam po postovima, (16 :p) jel znate foru za Jeanette? Ako znate sorry za post... :bottle:

sta tacno?

ili kako da nabavi njen poster?
il coek samo spamuje? :p

Da, how to score with Jeanette. Ja se mucio da predjem, a kad ono nista. Pocrneo ekran i samo neki pozadinski zvukovi :crash: :D

kako da dodjem do prirodnjachkog muzeja? nema ga na mapi za taxi a quest mi je naravno aktivan? jel bag il ima neka fora

G!!! je napisao(la):
kako da dodjem do prirodnjachkog muzeja? nema ga na mapi za taxi a quest mi je naravno aktivan? jel bag il ima neka fora
Ako se ne varam taj objekat je u downtown-u, i pristupa mu se iz kanalizacije. Cak taj sto ti daje zadatak napomene da je to jedini nacin da udjes u muzej.

mislim da se varash, tako se ulazi u pozoriste (valjda :p ).

U muzej se moze jedino taksijem, i to jednom, kada je quest aktivan, moguce je da je kod G!!!-a bug. Obrati paznju to je jedina sansa da uzmes predmet za onu lujku u napustenoj bolnici, tako da ako nisi ranije zapocni i taj quest

Zaglavio sam se!

Ne znam sta je i kako da nadjem nesto pod imenom "Ginger Claws" .
Jedini trag (sto u stvari i nije trag) je matori u Sin Tin-u koga pitam da li je cuo za to ime a on kaze da nije... Usao sam svugde gde je moglo da se udje u Holivudu i pricao sam svakim. Ne verujem da je u Santa Moniki ili Downtown-u a i tamo ne znam gde i sta da trazim.

Da podsetim, to je misija kada moras da pronadjes sarkofag pa te princ posalje u Holivud a "gazda" Holivuda nece da ti kaze gde se nalazi Nosferatu ako mu ne nadjes neku kasetu.

P.S. U jednom momentu sam cuo zvonjavu ulicnog telefona, javio sam se i neki glas mi je rekao neku glupost i ja kada sam na to nesto rekao on je prekinuo vezu. Da li putem telefona moze da se sazna nesto, dobije neka nova misija ili tako nesto?

Ako se ne varam :))) u pitanju je pokojna filmska zvezda ciju kasetu treba da nadjes i doneses gazdi. Kaseta se nalazi na groblju, u kapeli gde su urne.

Pomoc...

Meni kod pokretanja igre odmah dođe crni ekran i piše out of freqvenci i ništa dalje.Drveri 61.77 ali kod frenda sa istim driverima radi. Ima kakvo rješenje.

Kako da ovo resim?

To znaci da ti je refresh rate prevelik, verovatno koristis LCD. Vidi u grafickim podesavanjima za igru koliki si refresh rate stavio. I vrati na 65Hz. Ako ne mozes da se snadjes onda makar promeni rezoluciju u igri.

Bojan Novakovic je napisao(la):
To znaci da ti je refresh rate prevelik, verovatno koristis LCD. Vidi u grafickim podesavanjima za igru koliki si refresh rate stavio. I vrati na 65Hz. Ako ne mozes da se snadjes onda makar promeni rezoluciju u igri.

Meni se cini da on ne moze ni da ucita igru....

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Ako se ne varam :))) u pitanju je pokojna filmska zvezda ciju kasetu treba da nadjes i doneses gazdi. Kaseta se nalazi na groblju, u kapeli gde su urne.

Jos kad' bih znao sta su "smut peddlers" bilo bi sjajno.
Peddlers znaci beskucnik or something ali ja sa njima ne mogu da razgovaram.
Moram da pricam sa njima da bih pronasao drugi deo filma/trake....

Nasao si prvi deo na groblju, jel tako? Za drugi deo pricaj sa likom u Sin Binu.

Hmm, kada ste zapeli negde, sto ne skinete neki walkthrough, ima da vam pomogne, al nemojte da citate unapred :D

bancho je napisao(la):
U muzej se moze jedino taksijem, i to jednom, kada je quest aktivan, moguce je da je kod G!!!-a bug. Obrati paznju to je jedina sansa da uzmes predmet za onu lujku u napustenoj bolnici, tako da ako nisi ranije zapocni i taj quest

shvrljao sam po stranim forumima i nadjoh da se muzej kao lokacija otvara kasnije tokom igre u odnosu na ono gde sam ja trenutno :) mada bzvz da mi je aktivan quest a lokacija se otvara po nekom drugom kriterijumu (ochigledno nevezanom za dotichni quest uopshte)

Sada se nalazim u kanalizaciji, trazim Nosferatua i stigao sam do neke prostorije u kojoj na par mesta je neki strujni kurslus i neki kompjuter. Udjem u neku sobicu i mogu da iskljucim struju. Kompjuterom ocigledno treba da pokrenem pumpe da bi se rezervoar 1 i rezervoar 2 napunili vodom da bih kroz njih mogao da izadjem gore medjutim ja kada udjem u vodu da ronim do njih ne mogu da plivam, kao da me voda vuce unazad, nesto masem rukama ali u mestu a kada je iskljucena pupma mogu normalno da plivam ali mi to onda nista ne znaci jer ne mogu da prodjem kroz otvor na vrhu tih rezervoara jer nisu ispunjeni vodom.

Sta da radim?

pa najbolje da si procitao ranije odgovore ;) , ali u svakom slucaju: moras da budes jaaako brz, i da uskocis u vodu i plivash cim upalis pumpe, dok ne pocnu da rade svom snagom. Posle nekoliko pokusaja upali. Ako imas "celerity", tim bolje (mada nije obavezno).

Samsung 959NF radi na 120 podesen u rifresu 1024X768...
Probao sam i na 800X600 60 herca... nema veze...

Nego imam novi... pa da probam...

uuu, to sa pumpama mi je bilo maltretiranje kad sam igrao sa Tremerom....Posle sa celeritijem je maciji kasalj...

Kako da udjem u Society od Leopold? Ima mnogo likova oko kuce, ne vredi da se borim. Kroz onu veliku cev sto viri iz provalije ne mogu da udjem.

Da li se u toku igre inace dobije neki drugi armor osim onih jadnih pantalona? Eto koliko sam ja presao i nista.....

Nazad
Vrh Dno