Šta je novo?

Vampire tha masquarade

xexexe ... p da - ti bi da ja bas puknem do daske :p
ne moze!
ne slusam narodnjake!! :d
techno, trance & club dolaze u obzir samo & CS 1.6 online, pa da vas vidim ;)
Birajte server & vreme - cekam vas.
PS - Koj nema steam, nek nabavi ;)

da, ti si skroz puko. Prvo ovoliko pitanja oko ovako dobre igre, pa onda jos i pozivka na CS...aj da te vratim na pravi put, treba mi neki hosting od 10gb :) php, sa bar dve adrese za parking :p

Tu su baš smorili, ulažeš celu igru u speech, haxory i slične skilove i onda te pred kraj oderu od batina. Zbog toga nisam hteo da kupim original :p

I mene je mučila samo tako... dok nisam provalio da je potpuno nemoćna ako nabudžiš ubrzanje. Samo priđi i udri. I pazi da pobiješ sve male ljige što otpadnu sa nje pre nego što porastu.

ja mislim da sam je przio plamenom :) krava glupa!

e- aj sad help - hehe - dosao sam do onih vrata koja se [nikako] ne otvaraju.
evo slichka da budem jasniji
a1e96f6302ca6a4448c0b8d614ffbb8e.jpg

znaci, probao sam "guranje telom" kako je opisano na jednom sajtu, ali ne ide ...
Sta ovde zapravo moze da posluzi kao pomoc i - jel postoji jos neki prolaz osim ovog ?

ne, treba da gurnes samo "polugu" koja zagradjuej vrata. bukvalno "use" i on treba da je gurne.

mora da se zabagovala igra! Nista, deinstaliraj dok ne izadje novi patch! :d

Ne, imam je preko STEAM-a, a on je auto-updateuje kad izadje nesto novo, tako da nema razloga da deinstaliram :)
Next ?

pa, mozda to nije razlog, al ima onaj drugi, na koji ti ljudi skrecu paznju :D :-devil-:

Naravno, letva se pomijera u stranu.... Nadam se da ces uspjeti u sledecih par dana :wave:

LOL koja prepucavanja hahahaha :p

nego, glupo pitanje, ali, drzis use dugme dok mrdas letvu ? Pazi i meni se bila zaglavila, morao sam malo da je iscimam gore dole da bi htela da se pokrene, naravno svo vreme drzis use dugme...

da si mi blize, pa da te mlatnem letvom ...
Opa, poceli smo da se shamaramo! :d A ne mozes da me mlatnes sa njom kad ne umijes da je izvadis! :D Fino ti kazem i ja i svi sta i kako, a ti pffff...
Pa ces posle par sati da dodjes sa "prosvetljenjem": "Aaaaa, a to tako ide, evo sam je pomjerio! A sad sam se zaglavio u..."

Poslednja izmena:
Tu je bug u pitanju. Koristi se konzolom i kucaj naredbu za prolazenje kroz zid. I nemoj me pitati koja je naredba :)

Daj, bre, Crash, nemo' da mi brukas Vrsac... :d :D

Presao sam igru sa vise likova i uvijek sam imao taj isti bug.

trebao si da mu budzis strenght, mozda nema snage da pomjeri letvu :) Krzljavi toreador :p

Nazad
Vrh Dno