http://blog.htcvive.com/2016/02/unveiling-the-vive-consumer-edition-and-pre-order-information/
800 evra... meni mnogo velika cifra za gimik spravu.
800 evra... meni mnogo velika cifra za gimik spravu.
išta se više ne čeka nego treba izabrati jedan od ova dva. Ali koji videćemo u aprilu.
DieH@rd je napisao(la):That is so expensive... that for me it makes it as if this device does not exist. I will simply cannot purchase it [and that's even if I had fully ready PC for VR, which I dont].
Maybe next decade.
Pa ono, ja sam mislio da ce startna cena biti 350 evra. Bio sam spreman da cekam da padne na 150-200 evra. Nikada nisam nameru da platim vise od toga, kao sto nikada nisam platio monitor vise od 400 evra. Niti telefon vise od 500 evra. Za graficku je limit 350 evra. Postoje neke granicne cene za uredjaje koje sam spreman da platim. Ovih 700-900 evre po Jevropi i ko zna koliko kod nas ako ikada stigne je skoro red velicine iznad moje prihvatljive cene tako da je za mene VR gejming zvanicno mrtav.
3d cvikeri su fina stvar. Ogledao sam dva filma na 3d TV-u, dobro je iskustvo. Ali jednostavno me ne privlaci da se tome vise posvetim. Kao sto me ne privlaci da kuckam na telefonu ili tabletu po ceo dan, preferiram desktop PC, monitor i tastaturu. VR je gimick, da je ne znam koliko dobro iskustvo, ne vidim sebe da trosim vise od 10tak sati godisnje igrajuci se sa tim na glavi. Zato sam spreman da dam oko 150 evra. Devet stotina eura ne bi dao ni u ludilu...
Svi imaju svoje VR rešenje ili u ponudi ili u razvoju, a kada ih pita čovek zbog čega, ne znaju da kažu.
Da je Oculus Rift 400€ isti bi opet indentično kukali i predviđali propast i i dalje bi bacali 500+€ za telefon.
Jeste ovo skupo ali neće ostati zauvek tako pa ko ne može sad nek se malo strpi, a taman će se znati i koji je uređaj bolji jer sad je to potpuno nepoznato.
Filipenko je napisao(la):Više se isplati Fejsbuku sada, kada je duboko u toj priči, da im da 100 miliona godišnje da razvijaju dalje, nego da objavi da ipak neće dalje da guraju VR pa da im se strovale akcije i izgube 25 milijardi na berzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari