Šta je novo?

Vaš broj mobilnog telefona...

Da, zapravo mrzi me da razmisljam ali jezivo jeste...

Skontao sam. Tipichan zjb, skontao sam kad sam pocheo da ************

Poslednja izmena:
Super fora, probao, radi :)

Sad prodajem fore dalje :)

koja je fora sa ovim flash mind readerom kad ja uvek znam sta ce da pogodi, obratite paznju na broj 45 uvek taj simbol ima da prijavi ma sta god da vi zamislili i uvek se menja taj simbol kad se ide na try again i ne samo taj ali 45 je kljucni, nista mi nije pogodio ali nista, provalio sam ga odmah, ali sve u svemu zanimljiva fora

ne znam u cemu je fora, ali radio sam http://fotm.rotten.com/fotm/ test 2 i nije uspelo jer sam ga radio na srpskom... a onda sam uradio test broj 3 na engleskom :) i uspelo je... jednostavno izgleda da nekako radi... mozda mozak povezuje te br sa doticnim radnjama...

nije neverovatno... ne lozim, ali kod mene je test 3 uspeo... ali sam postovao uputstva 100%... malo sam pobrkao brojeve, zbog brzine, ali uspelo je :)

I kod mene uspesno prepoznat broj. Dobra fora.

Prvi test.. jeste zamislio sam 7, ali to je verovatno zbog onoga 12-5=7
Drugi test sam zamislio sangarepu, (ali ne na engleskom...), cudno zar ne... ne znam kako je pogodio???
Treci test, zuta i cekic. Ajde za boju je promasio, ali kako bre cekic, gde je tu logika...
Moguce da je to sve "hvatanje na buku" posto sam radio prema uputstvu, dakle brzo...

studiovpc je napisao(la):
...nista mi nije pogodio ali nista...

Напротив, погодио је, али ти не знаш да рачунаш :d

pa nisam lud i glup da ne znam da izracunam ali opet nekako je pogresio a mozda sam i ja sto onda dovodi do toga da jesam ovo sto sam naveo da nisam hehehe u svakom slucaju dobra fora da zezas nekog ali ovako nije nesto, a ovo je tek extra sto sam gledao na discovery-ju emisija Braniac. Stoje 5-6 ljudi i razmenjuju torbe i mi (gledaoci) imamo zadatak da motrimo samo na jednu torbu i da izbrojimo koliko puta je promenila vlasnika. I ok izbrojali smo i nista. Puste ponovo isti klip ali nam kazu samo da gledamo nista da ne brojimo ili motrimo i u sred kadra ulazi devojka obucena u kostim pcele i stoji tu jedno 10-ak sekundi i pre toga je niko nije primetio dok smo brojali promenu vlasnika torbe. Ne znam kako rekose ali ovaj fenomen je neko slepilo ne znam kako tacno kada mozguy date zadatak da radi nesto on ne primceuje druge stvari. Skroz sam se istripovao koliko je dobra fora

To radi u svim sedmocifrenim brojevima nezavisno da li je telefonija u pitanju ili ne.
Probao sam i telefone iz inostranstva i radi i kod njih.
Stim sto treba da ti kazu prvo 3 prva broja i onda sledeca 4,a to znaci da ti daju ceo broj!
Mislim da je to za decu.

I kod mene radi.
ali predpostavljam da je u pitanju cista matematika, ti ipak uneses ceo broj samo ne odjednom.

pozdrav :)

Izgleda sasavo, ali radi... :smoke:

Zju tek sad sam provalio ovaj flash mind reader i fora je super... Na prvu loptu sam naseo... Posle sam se razocharao... :)
A jeste probali ovo?

http://20q.net/

Probajte samo shto preciznije odgovore da dajete..

Moj je sestocifren, ali sam probao na drugim (sedmocifrenim), i radi.
Sta ti je matish, cudo! ;)

Poslednja izmena:
Radi :)

Meni radi...

Dobra je ta matematika

Nije lose, ali ipak ne moze da pogodi da li sam 063 ili 064 :beat:

Odlicna fora,samo sam morao 15x ispocetka jer se za***em negde,pa sve ispocetka...:)

Radi i u mojoj varijanti....cak i kada se uzme u obzir da je cetvrta cifra 0 kod mene, pa umesto zadnje cetiri, ja dodajem zadnje tri cifre. Eto posla za mog burazera (matematicara) :d

Poslednja izmena:
Nije dobro.

fercera i za šestocifrene ako za prvu cifru stavite 0 ;)

Nazad
Vrh Dno