Šta je novo?

Vaš broj mobilnog telefona...

Aleeeeeeluja brothers :D
Radi...ima neko slicne matematicke fore?

Hmm..Imao sam negde,za datum rodjenja,i jos nesto,ne mogu se setiti tacno sta,ali znam da sam imao.. :)
Elem,u pitanju je cista matematika,nista vise...A i nije fora da gledas broj koji vec znas.. :)

Ahahahaa,znaciii,ne mogu da verujem!!!!
Ajde,sad,moze li neko objasniti kako ovo radi?!!?!?!!?!?! :D

Ma prosto je, veruj mi.. Necu da pricam da ne propadne fora.. :) Provalice vec neko...

Lol,ja se i dalje smejem sam sebi :)
Aj na PM objasni :p

edit: aj da onda obrisem objasnjenje...

Poslednja izmena:
Bilo je vec ;) ko zna, neka ne otkriva sad, vec za koji dan :D

andjelkoyu je napisao(la):
1. Ukucajte prva 3 broja telefona u kalkulator (samo za 6-cifrene brojeve)
1. Ukucajte prve 3 cifre broja telefona u kalkulator (samo za 6-cifrene brojeve)

Da,da, kako je Adobe uzeo Macromediu pod svoje, počele animacije da čitaju misli :p

hihihihi...napokon sam provalio kako funkcionise....polomih mozak

Hm... meni je jedino pogodio u 3. testu da sam pomislio na cekic, ali je pogresio boju.

Vojkan je napisao(la):
E ja sam se usrao, ajde neko da objasni kako ovo ****** cita misli, ne mogu sad ni da razmisljam o tome :)
ok provalio sam kad sam se malo smirio... :)

Stormbringer_bg je napisao(la):
Hm... meni je jedino pogodio u 3. testu da sam pomislio na cekic, ali je pogresio boju.
nisi dobro zbrajao i oduzimao...jednostavno MORA da pogodi uvek

:)

Kak'a psyhodelija :p

Prvo sam bio odusevljen, pa zbunjen, pa uplasen... a onda sam posle par kliktanja primetio da se ******* ***** ** *********!
Dobra fora.

outlaw je napisao(la):
Sjajno :bottle:

Meni ovo nista nije pogodilo :trust:
Kako on moze da zna da sam ja zamislio sargarepu, a ja pomislio na kupus, ma daj :D :D :D

Koliko je malo potrebno da se coveku odvrati paznja i kako lako biva naveden na pogresne zakljucke. :) Ovo je bas varijanta prevodjenja zednog preko vode.

radi i meni :d

ne vidim sto ne bi radilo i za 6-cifrene brojeve, samo uzmete prve dve umesto prve tri cifre... neko vec dade formulu gore...

Ова друга фора је била језива до бола...

Бве кренули ме жмарци!!!

А онда сам скапирао :)

Фора је до ј4ј4!

Ja sam drugara przio da kao mozda komp cita misli i pogodi znak jer verovatno mahinalno prelazis misem preko njega kada ga "zamisljas"... hehe... a mnogo se bilo zakuvalo kada sam i ja poceo da mu citam misli... :eyebrows: heeeeeheee.. samo da ste mu videli facu.. :zgran:

Hheheh super fora... Mozda moze josh takvih rachunica da se smisli, samo mrzi me da razbijam glavu... :)

Radi
extra fora

Radiiiiiiiiii!!!! :)

Molim modove da pristupe ovoj zanimljivoj proveri. Pozeljan je i br. telefona. :p

Nazad
Vrh Dno