Šta je novo?

uTorrent Not Responding

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Poslednjih par dana se dešava zamrzavanje programa odmah po startovanju istog. Verzija je 3.3 instalirao i noviju 3.4 ali se problem ponovo javlja.

Zna li neko rešenje

Da li se odblokira posle nekoliko sekundi ili ostane tako? Probaj da deinstaliraš verziju koju imaš, obriši settings.dat i settings.dat.old pa vidi da li će biti bolje.

Kod ortaka pre dve nedelje isti problem bio pri pokretanju, na kraju sam morao da instaliram beta verziju koja je radila normalno.

Problem je što bete obično nisu podržane na privatnim trackerima, za javne nije problem. I ja bih probao 2.2.1 ako se ne reši drugačije.

Skoro sam instalirao najnoviji utorrent i iznenadio se koliko smeca dolazi sa njim.
Deinstalirao i ubacio transmission i odlican je.

Na kom OS imaš te probleme? Ja sam imao slično na win 8.1.1 enterprise 64bit ali kao posledicu prethodne greške na HDD, posle restarta kada je trebalo sve ponovo da hash-uje se zaglupeo i tako ostao dugo dugo ...u pozadini je hash-ovao i kad je završio nastavio je da radi normalno.

Ako jos nisi resio,ili si izabrao neku alternativu,ja sam samo na verziji 3.4.1 otkazao automatic update i vise nisam imao problema sa ne odazivanjem programa

Vrati se na verziju 2.2.1 i iskljuci opciju za update, najbolja i najsigurnija verzija.

Deinstalirao sve počistio skinuo verziju 3.3 (build 29677) i sad funkcioniše. Na zvaničnom forumu naišao na nekoliko identičnih problema ali bez konkretnog rešenja.

Zahvaljujem svima na sugestijama i pomoći

I meni zabrljao 3.3 pre neki dan, uninstalirao i ponovo stavio kad ono ista stvar pa sam stavio Bit torent i on šljaka a izgled potpuno isti, nema nikavih muka sa prelazom na njega. Čak je pokupio i započete .Torent files.

Nazad
Vrh Dno