Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li se odblokira posle nekoliko sekundi ili ostane tako? Probaj da deinstaliraš verziju koju imaš, obriši settings.dat i settings.dat.old pa vidi da li će biti bolje.
Na kom OS imaš te probleme? Ja sam imao slično na win 8.1.1 enterprise 64bit ali kao posledicu prethodne greške na HDD, posle restarta kada je trebalo sve ponovo da hash-uje se zaglupeo i tako ostao dugo dugo ...u pozadini je hash-ovao i kad je završio nastavio je da radi normalno.
Ako jos nisi resio,ili si izabrao neku alternativu,ja sam samo na verziji 3.4.1 otkazao automatic update i vise nisam imao problema sa ne odazivanjem programa
Deinstalirao sve počistio skinuo verziju 3.3 (build 29677) i sad funkcioniše. Na zvaničnom forumu naišao na nekoliko identičnih problema ali bez konkretnog rešenja.
I meni zabrljao 3.3 pre neki dan, uninstalirao i ponovo stavio kad ono ista stvar pa sam stavio Bit torent i on šljaka a izgled potpuno isti, nema nikavih muka sa prelazom na njega. Čak je pokupio i započete .Torent files.