ranije sam uz vašu pomoć došao do izbora neke fine konfiguracije od koje sam tražio pouzdanost i tih rad... e sad, on je i više nego odličan što se performansi i mojih očekivanja tiče, ali jedna druga stvar me jako iritira... jako je bučan, tj. mnooooogo se ,bre, vrte ovi ventilatori
zanima me da li postoji neki način da utišam taj zvuk jer mi se čini da se vrte u prazno (bar kuler na cpu) pošto mi je temperatura procesora oko 34-5 stepeni
pokušavao sam sa nekim programčićima koje sam našao ovde po forumu ali ništa nije bilo uspešno, a iskreno, nisam hteo mnogo da se igram sa stvarima u koje nisam upućen.
cela konfiguracija mi se nalazi u profilu pa mislim da nema potrebe da kopiram ovde.
btw, ne mogu tačno da odredim, ali ja sumnjam da je napajanje glavni krivac :S
nadam se da sam bio dovoljno jasan iako sam se rasplinuo i više nego potrebno
hvala unapred 
zanima me da li postoji neki način da utišam taj zvuk jer mi se čini da se vrte u prazno (bar kuler na cpu) pošto mi je temperatura procesora oko 34-5 stepeni
pokušavao sam sa nekim programčićima koje sam našao ovde po forumu ali ništa nije bilo uspešno, a iskreno, nisam hteo mnogo da se igram sa stvarima u koje nisam upućen.
cela konfiguracija mi se nalazi u profilu pa mislim da nema potrebe da kopiram ovde.
btw, ne mogu tačno da odredim, ali ja sumnjam da je napajanje glavni krivac :S
nadam se da sam bio dovoljno jasan iako sam se rasplinuo i više nego potrebno