- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
Za sve koji ne mogu da skinu demo, evo jedne informacije:c3 je napisao(la):jel ima neko neki drugi link posto onaj nesto *****!
Demo sa sve Benchmarking .bat-ovima ce biti na novom Digitalovom CD-u
Za sve koji ne mogu da skinu demo, evo jedne informacije:c3 je napisao(la):jel ima neko neki drugi link posto onaj nesto *****!
igor2 je napisao(la):Auuu o cemu se ovde prica....
Pa valjda svaki pravi igrac pogasi grafiku kada pegla)
Ja cepam u 800*640*16 sve iskljuceno i sve na lowest i radi mi lepo
No salu na stranu....totalno odusevljenje (pure DM naravno, ne govorim o onim glupostima sa auticima, sorry)...igra potpuno podseca na UT, ma savrseno...jos kad sam shvatio da me jos vise podseca na q2 ...mmmmm.
Hvalim te boze na kds-u
Daklen bas me briga za texture, poligone i slicno, igra je savrseno brza, fizika je sjajna, lakse se dodgeuje, oruzja su potpuno i totalno odlicna...
Oni onslaught modovi...pa fino je to, al prosto ja nisam ljubitelj masovnih servera gde svak vozi svoj mali autic/brodic/avion....cist DM/TDM/CTF su prava potvrda multiplayer kvaliteta (opet bar za mene).
Daklen ako neko ima fin net...wrgamez.dk je odlican server
MUzzYMAD_MUzzY je napisao(la):Mene je totalno odusevila scena kad sam sinoc igrao na serveru sa 32 igraca !!! Znaci ludnica, masakr i totaaaalno zezanje! Ja u vazduhu sa njih 4 jurimo se, dole klanica ovih sto su morali peske :mrgreen: sa sve podrskom buggija i teka ... ma fanstasticno!
Vidim i ja ali se povremeno javljaju prethodno opisane greske. Sve ovo govorim iskljucivo za on-line igranje.Azda' je napisao(la):Ja vidim lasere ...
MAD_MUzzY je napisao(la):Te tripove nisam primetio.
A net kod je zaista maestralno odradjen, totalno je igrivo.
miha\zero je napisao(la):Cuo sam da odlicno radi preko verata na 33.600Ping 90
M
A sta ce ti full ... mislim: jasno je sta ce on bolje da donese ali i ovaj demo je potpuno igriv u LAN-u (valjda, posto nisam to probao).MAD_MUzzY je napisao(la):Nema veze, samo da stigne full pa cu da nadjem drustvo za ubijanje :bottle:
maxer je napisao(la):A sta ce ti full ... mislim: jasno je sta ce on bolje da donese ali i ovaj demo je potpuno igriv u LAN-u (valjda, posto nisam to probao).
Govorim o igranju u igraonici posto ce full 2004-ke biti nemoguce igrati na internetu (kao i UT2003) osim ako nisi kupio "pravu" verziju itd.
igor2 je napisao(la):I ako te ne mrzi da instaliras igru koja dolazi na SEDAM Cd-ova![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):A sto se igranja online tice, ma pali. LAN i samo LAN ako oces stvarno da igras.
Ovi izleti online sa modemom su simpaticni ali kazem ti, tu nema timske igre tako da je iluzorno smarati se sa njima. Sve to radi i botovi :
Slazem se u potpunosti. O tome se i ja razmisljam (jos kad bih uspeo da dobijem ISDN koji cekam) a jos kad uzmes u obzir da to cudo dolazi na 6 CD-a ili 2 DVD-a.Judge je napisao(la):Ja ću kupiti full iz jednostavnog razloga što i pored najbolje volje posle deset dana non-stop lešenja po jedna mapa iz svakog moda ipak dosadi, a, koliko se sećam, u retail verziji treba da ih ima ukupno 80.
Kupovina full-a u odnosu na demo ima posebno smisla ukoliko imaš brz Internet pa možeš bez blama da igraš na stranim serverima.
The CD version of UT 2004 will ship on 6 discs, but Atari also has a special 2-DVD set planned for the masses ... (ne citas sve postove).igor2 je napisao(la):I ako te ne mrzi da instaliras igru koja dolazi na SEDAM Cd-ova![]()
Da dodam jos da glasovna komunikacija nije nikakav problem ... tu je TeamSpeak2 softver o kome sam vec dosta pricao. Kako vidim po kreiranim celim serverima ili privatnim kanalima, ovaj program koristi veliki broj klanova iz svih zanrova igara (mozda cak i svi jer je softver besplatan a fenomenalan, pricam iz licnog iskustva).Judge je napisao(la):...U vezi organizovanog igranja, grešiš. Ukoliko je ekipa dobra, napr. na assault mapi, svako će odraditi deo posla za koji vidi da je slobodan. Moja iskustva u vezi toga su pozitivna, opet i samo opet, ako je ekipa barem koliko-toliko iskusna.
maxer je napisao(la):Da dodam jos da glasovna komunikacija nije nikakav problem ... tu je TeamSpeak2 softver o kome sam vec dosta pricao. Kako vidim po kreiranim celim serverima ili privatnim kanalima, ovaj program koristi veliki broj klanova iz svih zanrova igara (mozda cak i svi jer je softver besplatan a fenomenalan, pricam iz licnog iskustva).
Dovoljno je da imas ISDN i da ne razmisljas o postojanju ovog programa tj. podesis ga tako da i ne primecujes da sve vreme razgovaras ili slusas druge - jednostavno nema uticaja na vezu (velicinu kompresije i kolicinu bajtova sam biras tj. koliko ces od resursa protoka dodeliti njemu).
Ovo cak funkcionise i na analognom modemu tako da sa najvecom kompresijom zvuka, nema nikakvog negativnog uticaja na igranje.
Judge je napisao(la):Apsolutno tačno jer sam se susreo sa glasovnom komunikacijom maltene od prvog sata igranja demo-a.
A što se popularnosti tiče, već sada, po mojoj slobodnoj proceni, demo serveri imaju posećenost kao UT u najbolje vreme. Svi hvale igru i posebno ponovljeni "rush" koji su doživljavali pre 5-6 godina kod prvog UT. Igra je već sada hit. Šta će biti posle 16.03. za kada je najavljen izlazak retail-a, videćemo, ali manje od sadašnje situacije sigurno ne očekujem.
:beer:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari