Šta je novo?

UT2004 Demo

c3 je napisao(la):
jel ima neko neki drugi link posto onaj nesto *****!
Za sve koji ne mogu da skinu demo, evo jedne informacije:
Demo sa sve Benchmarking .bat-ovima ce biti na novom Digitalovom CD-u ;)

igor2 je napisao(la):
Auuu o cemu se ovde prica.... :)
Pa valjda svaki pravi igrac pogasi grafiku kada pegla :))
Ja cepam u 800*640*16 sve iskljuceno i sve na lowest i radi mi lepo :)
No salu na stranu....totalno odusevljenje (pure DM naravno, ne govorim o onim glupostima sa auticima, sorry)...igra potpuno podseca na UT, ma savrseno...jos kad sam shvatio da me jos vise podseca na q2 ...mmmmm.
Hvalim te boze na kds-u :)
Daklen bas me briga za texture, poligone i slicno, igra je savrseno brza, fizika je sjajna, lakse se dodgeuje, oruzja su potpuno i totalno odlicna...:)
Oni onslaught modovi...pa fino je to, al prosto ja nisam ljubitelj masovnih servera gde svak vozi svoj mali autic/brodic/avion....cist DM/TDM/CTF su prava potvrda multiplayer kvaliteta (opet bar za mene).
Daklen ako neko ima fin net...wrgamez.dk je odlican server

Bas sam hteo da napomenem u predhodom postu da igra sada bas lici na prvi UT, ali sam morao da nastavim da igram :mrgreen:
Totalno ima taj neki brzi smek i osecaj velicine kao stari UT.

Mene je totalno odusevila scena kad sam sinoc igrao na serveru sa 32 igraca !!! Znaci ludnica, masakr i totaaaalno zezanje! Ja u vazduhu sa njih 4 jurimo se, dole klanica ovih sto su morali peske :mrgreen: sa sve podrskom buggija i teka ... ma fanstasticno!

Jesam li vec rekao da jedva cekam full? :boom:

MAD_MUzzY je napisao(la):
Mene je totalno odusevila scena kad sam sinoc igrao na serveru sa 32 igraca !!! Znaci ludnica, masakr i totaaaalno zezanje! Ja u vazduhu sa njih 4 jurimo se, dole klanica ovih sto su morali peske :mrgreen: sa sve podrskom buggija i teka ... ma fanstasticno!
MUzzY
kad ti se vec tako nesto svidja, obavezno moras da probas Vietcong FistAlpha (moras da imas i patch 1.60) i to izaberi server pod nazivom "Pterodon FistAlpha 1.60". Ima fenomenalan ping (ne obracaj paznju sta pise u Server listi) - kod mene na analognom modemu je ~160-210.
Gomila ucesnika i definitivno ludnica :smoke:

A sad jedno pitanje za UT2004:
- jel ti se desava da ne vidis lasere koje ispaljujes iz odbrambenih kula-robota (da ih tako nazovem). Cuje se pucnjava ali se laser ne vidi.
- najvise me nervira kada se izgube oznake za pripadnost pa se ne vidi ko je crveni a ko plavi ...
- a povremeno se zakljucava i free-look prilikom letenja u Raptor-u pa ne mozes da gledas dole-gore vec samo levo-desno.
Da li se i kod tebe javljaju ovi problemi ?

Poslednja izmena:
Ja vidim lasere a za ovo ostalo nemam pojma ,cisto da se javim da sam i ja probao igru i da je mnogo jaca nego 2k3 i ima taj shmek iz ut-a :)

nadam se da ce full uskoro.

Resio sam problem. Samo sam trebao da iskljucim firewall

Azda' je napisao(la):
Ja vidim lasere ...
Vidim i ja ali se povremeno javljaju prethodno opisane greske. Sve ovo govorim iskljucivo za on-line igranje.

Te tripove nisam primetio.
A net kod je zaista maestralno odradjen, totalno je igrivo. Mada je bezveze igrati online kad nema nikakvih dogovora, ko da igram sa botovima :crash: .
Nema veze, samo da stigne full pa cu da nadjem drustvo za ubijanje :bottle:

Te tripove nisam primetio.
A net kod je zaista maestralno odradjen, totalno je igrivo.

Cuo sam da odlicno radi preko verata na 33.600 :) Ping 90 :)

M

miha\zero je napisao(la):
Cuo sam da odlicno radi preko verata na 33.600 :) Ping 90 :)

M

Ne znam za Veratov modem pristup, ali znam za wl koji daje od 50-90 na bližim serverima (Nemačka, Holandija, možda čak i Engleska), koji i aktivno trošim (ali ne i danas dok techie ne sredi štetu od košave na omniju :wall: ).

Probao sam PTT i Bitsyu modem do 31.2K i ni jednom nisam dobio manje od 170.

Nema veze, samo da stigne full pa cu da nadjem drustvo za ubijanje :bottle:
A sta ce ti full ... mislim: jasno je sta ce on bolje da donese ali i ovaj demo je potpuno igriv u LAN-u (valjda, posto nisam to probao).
Govorim o igranju u igraonici posto ce full 2004-ke biti nemoguce igrati na internetu (kao i UT2003) osim ako nisi kupio "pravu" verziju itd.

maxer je napisao(la):
A sta ce ti full ... mislim: jasno je sta ce on bolje da donese ali i ovaj demo je potpuno igriv u LAN-u (valjda, posto nisam to probao).
Govorim o igranju u igraonici posto ce full 2004-ke biti nemoguce igrati na internetu (kao i UT2003) osim ako nisi kupio "pravu" verziju itd.

Ja ću kupiti full iz jednostavnog razloga što i pored najbolje volje posle deset dana non-stop lešenja po jedna mapa iz svakog moda ipak dosadi, a, koliko se sećam, u retail verziji treba da ih ima ukupno 80.

Kupovina full-a u odnosu na demo ima posebno smisla ukoliko imaš brz Internet pa možeš bez blama da igraš na stranim serverima.

I ako te ne mrzi da instaliras igru koja dolazi na SEDAM Cd-ova :(

Zar nije 4?
A i nek je 7 vredi :-devil-:

A sto se igranja online tice, ma pali. LAN i samo LAN ako oces stvarno da igras.
Ovi izleti online sa modemom su simpaticni ali kazem ti, tu nema timske igre tako da je iluzorno smarati se sa njima. Sve to radi i botovi :

igor2 je napisao(la):

Nema problema za ovakvu igru. Btw, mogu i dva DVD. :)

A sto se igranja online tice, ma pali. LAN i samo LAN ako oces stvarno da igras.
Ovi izleti online sa modemom su simpaticni ali kazem ti, tu nema timske igre tako da je iluzorno smarati se sa njima. Sve to radi i botovi :

Što se modema i stranih servera tiče, slažem se, ali, već sada ne tako mali broj ljudi ima cable ili wl što potpuno menja uslove. Veruj mi, odavno se tako nisam oduševio kada sam ukapirao da imam isti ping kao Švabe i ostali, te da sada mogu ravnopravno da se lešim. Taj isti ping mi je kod starog UT bio najveći izvor frustriranja.

U vezi organizovanog igranja, grešiš. Ukoliko je ekipa dobra, napr. na assault mapi, svako će odraditi deo posla za koji vidi da je slobodan. Moja iskustva u vezi toga su pozitivna, opet i samo opet, ako je ekipa barem koliko-toliko iskusna.

Judge je napisao(la):
Ja ću kupiti full iz jednostavnog razloga što i pored najbolje volje posle deset dana non-stop lešenja po jedna mapa iz svakog moda ipak dosadi, a, koliko se sećam, u retail verziji treba da ih ima ukupno 80.

Kupovina full-a u odnosu na demo ima posebno smisla ukoliko imaš brz Internet pa možeš bez blama da igraš na stranim serverima.
Slazem se u potpunosti. O tome se i ja razmisljam (jos kad bih uspeo da dobijem ISDN koji cekam) a jos kad uzmes u obzir da to cudo dolazi na 6 CD-a ili 2 DVD-a.
Pitanje je kada ce se pojaviti kod nas i da li ce cena biti kao u Evropi ili ce ovi nasi da deru po obicaju.

igor2 je napisao(la):
The CD version of UT 2004 will ship on 6 discs, but Atari also has a special 2-DVD set planned for the masses ... (ne citas sve postove).

Kabl je chudo :) - posebno kad imas manj ping od svabe :)
A jos vece cudo je sto se drug i ja lesimo u "LAN-u" (obojica imamo KDS), a sto je najludje i kod mene u igraonici utisci su stvarno pozitivni i igra se za divno cudo IGRA!

Judge je napisao(la):
...U vezi organizovanog igranja, grešiš. Ukoliko je ekipa dobra, napr. na assault mapi, svako će odraditi deo posla za koji vidi da je slobodan. Moja iskustva u vezi toga su pozitivna, opet i samo opet, ako je ekipa barem koliko-toliko iskusna.
Da dodam jos da glasovna komunikacija nije nikakav problem ... tu je TeamSpeak2 softver o kome sam vec dosta pricao. Kako vidim po kreiranim celim serverima ili privatnim kanalima, ovaj program koristi veliki broj klanova iz svih zanrova igara (mozda cak i svi jer je softver besplatan a fenomenalan, pricam iz licnog iskustva).
Dovoljno je da imas ISDN i da ne razmisljas o postojanju ovog programa tj. podesis ga tako da i ne primecujes da sve vreme razgovaras ili slusas druge - jednostavno nema uticaja na vezu (velicinu kompresije i kolicinu bajtova sam biras tj. koliko ces od resursa protoka dodeliti njemu).
Ovo cak funkcionise i na analognom modemu tako da sa najvecom kompresijom zvuka, nema nikakvog negativnog uticaja na igranje.

maxer je napisao(la):
Da dodam jos da glasovna komunikacija nije nikakav problem ... tu je TeamSpeak2 softver o kome sam vec dosta pricao. Kako vidim po kreiranim celim serverima ili privatnim kanalima, ovaj program koristi veliki broj klanova iz svih zanrova igara (mozda cak i svi jer je softver besplatan a fenomenalan, pricam iz licnog iskustva).
Dovoljno je da imas ISDN i da ne razmisljas o postojanju ovog programa tj. podesis ga tako da i ne primecujes da sve vreme razgovaras ili slusas druge - jednostavno nema uticaja na vezu (velicinu kompresije i kolicinu bajtova sam biras tj. koliko ces od resursa protoka dodeliti njemu).
Ovo cak funkcionise i na analognom modemu tako da sa najvecom kompresijom zvuka, nema nikakvog negativnog uticaja na igranje.

Apsolutno tačno jer sam se susreo sa glasovnom komunikacijom maltene od prvog sata igranja demo-a.

A što se popularnosti tiče, već sada, po mojoj slobodnoj proceni, demo serveri imaju posećenost kao UT u najbolje vreme. Svi hvale igru i posebno ponovljeni "rush" koji su doživljavali pre 5-6 godina kod prvog UT. Igra je već sada hit. Šta će biti posle 16.03. za kada je najavljen izlazak retail-a, videćemo, ali manje od sadašnje situacije sigurno ne očekujem.

:beer:

Meni je preko Sbb-a ping na nemackim serverima oko 40-60 tako da je stvarno uzivanje igrati na netu

Judge je napisao(la):
Apsolutno tačno jer sam se susreo sa glasovnom komunikacijom maltene od prvog sata igranja demo-a.

A što se popularnosti tiče, već sada, po mojoj slobodnoj proceni, demo serveri imaju posećenost kao UT u najbolje vreme. Svi hvale igru i posebno ponovljeni "rush" koji su doživljavali pre 5-6 godina kod prvog UT. Igra je već sada hit. Šta će biti posle 16.03. za kada je najavljen izlazak retail-a, videćemo, ali manje od sadašnje situacije sigurno ne očekujem.

:beer:

Jos samo da neko iz "lokala" podigne nas server i eto ludnice :d

Nazad
Vrh Dno