Šta je novo?

Usporenje na bateriji

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
Zbog cega mi laptop uspori kada je na bateriji, u odnosu na kad je ukljucen? Primetna je razlika manje je snappy..
Kako ovo mogu da overridujem, da radi na bateriji isto kao I kad je ukljucen?

power mode je na performance, u oba slucaja

kako da to overrideujem, o napravim svoj profil, bas onako kako mi odgovara?

Imas u power setings da stelujes, udju u bateri pa vidi sta treba, ne znam napamet. Pogledaj i u aplikaciji za chipset ako je imas instaliranu pa namesti da kad ti je na bateriji bude isto kao na kablu!

postoji li neki advanced softver, sa vise opcija od default windowsovog? neke od opcija su mi overrideovane u default win batt managery..

Vidis na hw monitor na koliko ti cpu radi mhz na bateriji a koliko na punjacu , ima program throttle stop ali recimo na mom laptopu nema nikakvu funkciju , na nekim radi.

btw, namestih..

kombinacija par stvari, ali sad radi odlicno i na bateriji i na mrezi

kombinacija par stvari, u sustini sam pretresao sve, nekako je to sve podeljeno, malo ovde malo onde, i tweakovao svaki settings po malo.
logika mi je bila da zapravo namestim da laptop ne ide u boost mode , radi cuvanja baterije, tako da sam ga smanjio sa 100 psoto na malo manje, (realno nepotrebnona bateriji), a ujedno sam u windowsu ugasio background procese na bateriji, i jos par slicnih stvari, kojih sad ne mogu da se setim, jer je sve - malo ovde malo onde..

ali u principu ukratko, pretresao sam ceo sistem, i malo mrdnuo svako podesavanje levo ili desno kako sam mislio da treba

Nazad
Vrh Dno