Verujem, već 3 ili 4 godine uzimam kod njih paket, pomislih da ima nekih pogodnosti za stare korisnike kad ono ništa. Svejedno bih ga uzeo, za otprilike mesec dana idem na letovanje. Prošle godine sam imao pozitivno iskustvo sa njima.Ovo ce uskoro kao operateri, zapretis da ides u drugu firmu i odmah daju popust.![]()
DjoleMC je napisao(la):
Na prvi pogled mi Atlas deluje znacajno bolje:
atlas: pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra
tesla: 1x Pokriće popravke automobila u iznosu od 200€
Ja sam danas produžio sa kodom nikana5 za 9450 preko agenta jer mi je aktivna pretplata već bila do 3. avgusta 2025 i važi mi sad do 3. Avgusta 2026, poslala mi uplatnicu na Viber uplatio i posle toga mi poslala ugovor na mail….do duše rekla je prvo da mora da proveri i kad je proverila rešili smo toMalopre me zvao Atlas za produženje starog paketa. Imam internacionalni+paket. Ponudio mi za 9 950din, vidim da je tolika cena i na sajtu, pitam jel mogu da iskoristim neki kod preko grupe grckainfo ili Nikane, kaze da ne moze vec je snizeno. Zanima me kako ste vi prosli, jel to ta cena ili ste spustili?
Ali ipak ima razlike u Tesli jedna usluga ne iskljucuje drugu , dok je u atlasu ili/ ili opcija.Ovako je bilo pre, sad je i tesla podigla na 600. Tako da nema ovde razlike izmedju ove 2 kuće...
Ali ipak ima razlike u Tesli jedna usluga ne iskljucuje drugu , dok je u atlasu ili/ ili opcija.
to je po meni velika razlika. Kacio je nego gore ugovore od obe firme
Ove godine cu pazariti Teslu jer mi se ne dopada ili/ili opcija kod Atlasa.
Zamislite neki kvar i majstor tamo vam kaze 2000e (recimo turbo+dizne tamo lagano dodje do te cifre) naravno da je previše i da ne želim da platim toliko i želim auto da mi se vrati nazad. Kod Tesle to može bez ikakvih problema koliko sam razumeo dok će vam Atlas naplatiti na ovaj ili drugi naj način (post iznad koji je napisaoMilana1980).
Ove godine cu pazariti Teslu jer mi se ne dopada ili/ili opcija kod Atlasa.
Zamislite neki kvar i majstor tkaze 2000e (recimo turbo+dizne tamo lagano dodje do te cifre) naravno da je previše i da ne želim da platim toliko i želim auto da mi se vrati nazad. Kod Tesle to može bez ikakvih problema koliko sam razumeo dok će vam Atlas naplatiti na ovaj ili drugi naj način (post iznad koji je napisaoMilana1980
Brate sta god napise nekomza drugu firmu ti pljujes. Plus izmisljas. Gore su ugovori vrlo jasno.Pogrešili ste, što se tiče popravke obrnuto je. U Atlasu može - u Tesli ne može!
U Tesli se vozilo može šlepati u Srbiju SAMO u slučaju da se kvar ne može otkloniti u servisu. Dakle ako ti servis kaže kao u tvom primeru 2000 evra popravka to znači da ti nemaš prava više na povratak vozila jer se vozilo MOŽE popraviti. Dakle imaš 0 evra za šlep nazad za Srbiju.
U Atlasu u uslovima ugovora piše da ako se ne može otkloniti kvar ili se korisnik predomisli i neće popravku (dakle ako nećeš da platiš cenu) onda imaš 1000 evra za šlep za Srbiju. Što je naravno mnogo bolja opcija od 0 evra koja se dobija kod Tesle.
Atlas ima i mnogo bolju opciju što se tiče povratka vozila jer piše da korisnik može sam odabrati u startu (pre odlaska u servis) šlepovanje za Srbiju i nije uslovljen, neograničena kilometraža.
Dok u Tesli ako želiš u startu (pre odlaska u servis) šlepovanje za Srbiju imaš dodatne uslove koji su ekstremno neprecizno definisani - evo citiram ih "ukoliko je kvar na vozilu veći i ne može da se reši u dogovoreno vreme". Kako će i ko na koji način odrediti šta je veći kvar i kako ja sada da znam koje će biti dogovoreno vreme? Ima mnogo prostora za manipulaciju ovde.
Meni je i odmah bilo sumnjivo zašto Tesla nema uslove ugovora na sajtu evo već godinama jer izgleda ne žele da ljudi vide ovo. A razlika u ceni je smešna, 450 dinara je samo skuplji Atlas od Tesle 9498 prema 9950 dinara.
Brate sta god napise nekomza drugu firmu ti pljujes. Plus izmisljas. Gore su ugovori vrlo jasno.
Daj ostavi broj pa ko zeli u atlas neka kupi paket preko tebe
Sve u redu. Ali isto tako kada sam ja gledao atlas ima rok 30 dana.Ne pljujem brate niti izmišljam samo sam otvorio i pročitao. Evo ti iz uslova ugovora od Tesle.
Pogledajte prilog 499465
Piše ukoliko je kvar veći i ne može da se reši u dogovoreno vreme organizuje se povratak za Srbiju. A posle piše za servis - u slučaju da se kvar ne može otkloniti da se u toj situaciji radi povrat vozila. Nema druge opcije.
Za Atlas uslovi
Pogledajte prilog 499466
Pogledajte prilog 499467
Za servis piše ako se kvar ne može ukloniti ili se korisnik predomisli i ne želi popravku odabrava se 1000 evra. A na drugoj slici je za povrat vozila za Srbiju i nema preduslova kao u Tesli.
@Paraglajder
Iz koje godine je citirani ugovor ?
Pogledajte prilog 499536
Da naglasim, nisam Teslin promoter, trenutno imam Atlasovo važeće osiguranje, ali sve je više "rekla-kazala", ili nepotpunih, ili apsolutno neistinitih izjava i navoda u ovoj temi...
Potpisan tesla ugovor srb +eu. Preko tel me gospođa pitala kad putujem ja reko u četvrtak 24.07 i ona kao taman u petak stiže ugovor i kao potrebno je 5 radnih dana da bude aktiviran od momenta kad stigne. Na samom ugovoru piše početak važenja i on je isti kao i datum kad je stigao. Ako ona laže mene i ja lažem vas. Mislim da je to patka u fazonu eto baš će vam biti aktivan tog dana kad krećete...kolega forumaš salevs tvrdi i na sve to još naglašava kao vrlo bitno, da je potpisan ugovor sa atlasom ( i to Evropa paket koji kao takav i ne postoji u ponudi, nego Euro+) aktivan tek nakom 5 radnih dana (odakle ta informacija) ?!? kada na sajtu lepo piše da je aktivan od onog momenta kada se uplata evidentira... Moj primer, naručen paket preko sajta u nedelju popodne, narednog dana u toku pre podneva, nakon razmenjenih par mejlova i potvrde da je uplata evidentirana, paket je bio aktivan.
Ja sam juce platio, a putujem u 23.07. Zena rece da to nije praksa, ali uradiće ne znam ni ja sta i da ce sve biti ok.Potpisan tesla ugovor srb +eu. Preko tel me gospođa pitala kad putujem ja reko u četvrtak 24.07 i ona kao taman u petak stiže ugovor i kao potrebno je 5 radnih dana da bude aktiviran od momenta kad stigne. Na samom ugovoru piše početak važenja i on je isti kao i datum kad je stigao. Ako ona laže mene i ja lažem vas. Mislim da je to patka u fazonu eto baš će vam biti aktivan tog dana kad krećete...
U ugovoru piše:"ukoliko je kvar na vozilu veći i ne može da se reši u dogovoreno vreme i korsnik usluge zahteva da se u okviru usluge iz st. 1 ovog člana tačka povratak vozila i putnika u RS zahteva izvršenje te usluge rok za organizovanje povrata u RS je od 3 do 10 dana od dana upucivanja poziva korisnika usluge ka call centru tesla24 sa zahtevom za povrat vozila u RS. "
Mislim da je dovoljno da mi ne odgovara da se problem otkloni u" dogovoreno" vreme jer mi to ne odgovara da se onda pristupa organizaciji vozila i putnika nazad.
Svakako se nadam da mi neće trebati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari