Pozdrav,
Nikako ne preporucujem AMClub pomoc na putu!
Placam vec 2 ili 3 godine, nikad nisam trazio asistenciju iako je bilo manjih kvarova koje sam resavao sam.
Desila mi se situacija da mi je u Beogradu otislo nesto oko menjaca, a uputio sam se u kuci , sto je 350km od Beograda. Na poziv dobio sam odgovor da ce doci "njihov" covek, i slepati auto do "njihovog" servisa, koji se nalazi na Novom Beogradu. Ja sam u tom trenutku bio na Mirijevu. Ako kvar nije veliki i auto moze da se popravi u roku od 24h, nemam pravo na slep do adrese koja je navedena u ugovoru. Popravku placam ja, ne interesuje ih da li u tom trenutku imam novac za tu poravku, niti definisu sta je to "veci" kvar. Na pitanje da li mi je obezbedjen prevoz od servisa do adrese na kojoj mogu da prenocim u slucaju da moram da sacekam popravku, dobio sam odgovor od "njihvog" coveka da me on vozi do servisa, tamo osatavlja i nastavlja dalje, da za sve ostalo moram sam da se snadjem ili vidim sa njima. Posto mi nista od toga nije odgovaralo otkazao sam im asitenciju, jer sve to sam mogu da resim, bez odlaska na Novi Beograd, prvi ivlasceni servise je bio dve ulice udaljen.
Kasnije procitam detaljno ugovor u kome stoji -šlepanje bez ograničenja kilometraze u slučaju veceg kvara saobracajne nezgode bez naknade, a u slucaju nemogućnosti otklanjanja
kvara u najbližem servisu, vozilo se slepa do adrese navedene u ugovoru
korisnika usluge bez ogranicenja kilometraze.
Sad vidim u komentarima da samo Atlas ima opciju da izaberes hoces li popravku ili slep.
Svakako je greska moja sto nisam dobro procitao ugovor, to naravno niko od operatera nije naveo kada su mi nudili paket.
Razgovori se ne snimaju, pa tako nemam pravo na zalbu. Ali u svakom slucaju bar da napisem ovde da se jos neko ne predje.