Uzeo sam i ja to isto, trenutno sam u Grčkoj, sutra je aufiderzen. Nadam se da mi neće trebati, ali je lepo znati da funkcioniše.Moj update, čuo se sa mojim majstorom, upalio auto, puni akumulator sve ok, ventilator se ne pali kad je ugašen. Odustao od majstora ovde pošto je i juče vožen 40km i sve je bilo ok. U svakom slučaju imam još jednu asistenciju ako zatreba. Antipolution DPF grešku mi reče da će da obriše kad krenemo na pravac da vozimo preko 2500 obrtaja 20min i on će da odradi regeneraciju DPF-a i izbriše grešku. Videh sinoć na netu da Pežo 307 HDI 2004 do 2008 ima tu manu sa ventilatorom hladnjaka, hoće kad je greška za DPF da tako zeza.
Osiguranje Sava mogu da pohvalim, uzeto kao dodatno na zdravstveno za nas troje porodično, može do 5 osoba ako je isto prezime. Mene izašlo 3250 zdravstveno i za asistenciju na putu je doplata 300 neki dinar, ukupno 3654din. Računam da dolazak iz Katerinija ima 40km i isto toliko nazad, ok auto je vožen ali bi imao šlep, pretpostavljam ne manje od 80-100e.
U slici uslovi za pomoć na putu.
Pa znaš kako, mislim da nisi u pravu, ali okay, svako ima pravo na mišljenje.
Svaki dan idem u NS, autoput, ovo gorivo nije isto kao naše.
Baš to sam i sipao.Makpetrol benzin 100 oktana u Makedoniji i oseti se i kako radi motor i u potrosnji. Top gorivo u regionu! Sipam cesto pa poredim sa srpskim, recimo MOL najboljim koji sipam u Srb. Dizel sa druge strane, u Makedonjji treba sipati u Lukoilu.
Koliko znam sve pumpe imaju obavezu da kupuju od NIS rafinerije gorivo, jedino ako se nešto nije promenilo u poslednjih par godina.Mol naime veći deo uvozu iz Mađarske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari