Šta je novo?

Uskoro...

StavraBGD

Cenjen
Učlanjen(a)
09.02.2010
Poena
159
Uskoro cu online objaviti svoju romansiranu autobiografiju. U njoj ce te naci puno detalja o nastanku, istoriji, funkcionisanju racunara iz osamdesetih. Link cu ostaviti ovde.

Jedva cekamo. Izgaramo od zelje. 😡 😡 😡
Imas nekakav trejler,demo cisto da vidimo o cemu se radi

Ne znam samo koliko ce te bilo ko ozbiljno shvatiti. Mozda da si imao drugaciji pristup svemu u proteklom vremenu. Umjesto toga si se postavljao kao jedini koji nesto zna osporavajuci sve i svasta. Ostali su uvijek bili spremni da razmotre nova razmisljanja, nove opcije da diskutuju. Svi sem tebe i sad ocekujes da te ozbiljno shvatimo.

Ne znam samo koliko ce te bilo ko ozbiljno shvatiti. Mozda da si imao drugaciji pristup svemu u proteklom vremenu. Umjesto toga si se postavljao kao jedini koji nesto zna osporavajuci sve i svasta. Ostali su uvijek bili spremni da razmotre nova razmisljanja, nove opcije da diskutuju. Svi sem tebe i sad ocekujes da te ozbiljno shvatimo.

To je licna stvar kako ko koga poima i kakva je necija percepcija. Ne ocekujem da ce svi pozitivno reagovati. Ja razumem da si ti skeptik zbog pripadnosti Jehovinim svedocima, ali meni ce upravo biti drago da cujem sud jednog skeptika.

Na kakve sve teme čovek može da naleti na ovom forumu?:Klanjanje

Znaci erotski roman sa tobom i Amigom600 u glavnoj zenskoj ulozi?

sexy64.jpg

Das ist zer güt!

btw sta je bilo sa mojim kucistem od TTa?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno