Šta je novo?

USER RANT: Srozavanje Benchmark foruma i lutanje od originalne tematike

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lazi su problem tema kriptovalute (prvenstveno one).
Tako je i otvorio ovu temu.

Hoće se zatvoriti dotični podforum?

Neće dok god je dovoljnog interesovanja za isti.
A i zašto bi, smisao foruma i jeste okupljanje članova oko tema koje ih interesuju.
Svidelo se to ili ne onima koji se ne slažu sa tim (podforumima).

Kriptovalute su realnost.

zar nije mining navodno pozitivno usmeren ka novim minerima ?

Da se sutra na forumu pojavi dovoljno interesenata za npr pedofiliju, da li bi dobili svoj podforum jer to privlaci nove clanove i ima interesovanja za to??? Moze i podforum za Grand paradu da se otvori, siguran sam da bi i to bilo poseceno i dovelo nove vrhunske clanove.

pa gde si ti nama lazo, prvo si trolovao u tvojoj omiljenoj temi, i pokusavao da posvadjas ucesnike da bi doveo do zatvaranja podforuma, ucesnici nisu zagrizli mamac pa su te proterali,
e sad pokusavas da na nivou celog foruma uradis isto, ovde pokazujes da si u fazonu da i komsiji crkne krava, ti si najpa,metniji sve znas, blablabla,
i na kraju sta tebe briga sta drugi rade, cela ova tema treba da se zatvori a laza stari troler banuje

Gde si Nesicu, muljatoru stari...

Znaci ja sam u fazonu da komsiji crkne krava (sram me bilo, valjda meni lose ide pa sto bi nekom bilo dobro...) a vi koji se ubiste (svesno ili nesvesno) da u semu uvucete sto vise novih naivcina ste cool i to treba podrzati? Valjda je i vama potpuno jasno da kad novi prestanu da se ukljucuju tada je game over...
Pride nisu me proterali sa vaseg podforuma, samo ne zalazim vise redovno u tu rupu.

Poslednja izmena:
^^
da te prosvetlim, sto se mene tice novi nam ne trebaju jer samo odmazu, ono sto sam dobijao pre mesec dana se sad prepolovilo, da nema tih novih dobijao bih isto, tako da ti ta prica ne pije vodu da tezimo da uvucemo sve vise novih naivcina,
a i jesi u fazonu da i komsiji crkne krava

Ova tema je skroz kontraproduktivna, nismo culi nista pametno, a ja se bas ponadao...

Pa eto, saznao si da su kriptovalute i pedofilija ista stvar :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno