Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
gde kupiti takav usb? imam jedan vec 7 godina od 1gb je i radi kao sat, treba mi neki vece memorije ali je obavezno da ima klik da bi bio read only 🙂 iliti write protected 🙂 neke preporuke?
Pogrešan predlog, o veliki veziru 🙂
Čovek hoće USB sa prekidačem. Tražim i ja već neko vreme takav model, nisam našao.
Ovi sa hardversko-softverskom zaštitom-enkripcijom su neupotrebljivi za svakodnevnog prosečnog korisnika.
Model sa prekidačem bi, sa druge strane, bio extremno koristan u prevenciji od virusa. Stvarno mi nije jasno zašto ih danas ne prave.
slazem se,onaj gore iz gigatrona je za besmrtnike.... trazim bas ovao sto kolega BokiPK kaze... ne mogu nigde da nadjem a to bi prosto mogao i da bude neki standard jer je VRLO koristno...
Nema ih odavno. Izgleda se vise dugo ne prave. Ni meni nije jasno zasto. Bilo je svojevremeno PQI modela. Licno imam jedan od 1GB I jedan od 4GB (oba PQI) I cuvam ih k'o malo vode na dlanu.