Šta je novo?

USB Papuce

zeljkoBU

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2003
Poena
316
Jel zna neko gde u BG-u moze da se nabavi ovaj gedzet? :D

POH1f7ed4_USB_papuce.jpg

A sta ce ti? Nestalo gasa pa tabanima 'ladno?! :d

ma jok, 27 stepeni kod mene, divne li banjicke toplane :D

Guglao sam malopre, nigde ne vidim u ponudi da ima :S

Taman da spališ napajanje

Probaj kod Kineza :D

e, pa uopste nije lose, meni je kuciste dole na podu, taman blizu da se ubode usb, a dok sam na kompu uvek su mi hladne noge (uzimam ponekada i dva para carapa i ne pomaze).

Ja bih ovo ozbiljno kupio kada bih bio u prilici !

Posle će da bude "vrte se ventilatori ali se sistem ne diže"...

Čizma glavu čuva hehhehehe :) Ocu i ja ovo! Skoro sam pravio tako nešto, samo što je uložak za martinke, poveže se na nekoliko AA baterija i greje ko ludo. Probao sam i direktno na napajanje od kompa, vuklo je jedno 30W weeeeeeeee! :smoke:

e, pa uopste nije lose, meni je kuciste dole na podu, taman blizu da se ubode usb, a dok sam na kompu uvek su mi hladne noge (uzimam ponekada i dva para carapa i ne pomaze).

Probaj sa vunenim carapama preko tog prvog para koji nosis, ne moraju da se ubodu u usb, a sigurno bolje greju od tih kineskih papuca! :d

Da li ima neki model ovih kineskih papuca koji radi na 220v, ono ima klasicni kabli, kupis kao poklon nekome koga ne volis! :)

Poslednja izmena:
Bar će da se iskoriste ona napajanja od 750, 800W što ih mnogi preporučuju kad neko pita koje mu napajanje treba :D

Loša ti cirkulacija, ne vrede tu čarape. Moraš povremeno da radiš prstićima :D

Ljudi zna li neko gde ima da se kupe USB rukavice? Video sam ih u jednom našem časopisu (da ga ne reklamiram). To bih voleo da imam u ove hladne zimske dane.

A što se tiče papuča, dobre su ali sam ja trapav pa bih verovatno pokidao kablove veoma brzo po kupovini.:S:

:wave:

Poslednja izmena:
Da li ima negde usb kapa ili sorc, eventualno usb cetkica za zube?

usb cooler ... recimo za vops
usb grill za cevapcice :D
usb usisivac sa dodacima
usb disco ball
neko je trazio rukavice ....

Prilozi

• usb_cooler.jpg
    usb_cooler.jpg
    18.4 KB · Pregleda: 118
  • usbgrill.jpg
    usbgrill.jpg
    37 KB · Pregleda: 164
  • vacuum_qjpreviewth.jpg
    vacuum_qjpreviewth.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 111
  • disco2.jpg
    disco2.jpg
    29.6 KB · Pregleda: 88
  • 447953302_09593cea4f.jpg
    447953302_09593cea4f.jpg
    86.6 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Ovaj hladnjak za vops ne radi!

dobio sam usb pepeljaru...fejlovala je odmah poshto sam skapirao da mi gori plastika od pljuge hahahaha

moja je zelene boje bila...postovao sam na topiksu tipa koja je najgluplja stvar koju ste ikada kupili od hw-a.

pepeljarabq6.jpg

USB napaja jonizator.

Jos da moze da ispaljuje bojevu municiju :-devil-:

Nazad
Vrh Dno