Šta je novo?

USB Papuce

Ma kačenje na vodenu pimpu bi bilo bruka.
Oni kojima su stalno ladne noge bi mogli da ushtede na hladnjak. :D

Mislim grejati se na USB je totalni *****luk. Mislim greje se čovek na +5V. Kolika stuja treba za to da se postigne neka optimalna snaga i da ima uopšte nekog efekta.

E sad USB može da bude samo maska. Niko ne mora da zna da vi na taj USB konektor dovodite 220V i tako naprimrer skinete s kičme odvratnog smarala koji stalno dolazi kod vas i trazeci vam gomilu novih filmova da mu nasnimate na flash. :D Ups, ja mislio da su papuche ovaj kabal a flash već ispušta dimu zavesu. :)

Ujedno mu demonstrirate novi stnadard na delu - USB wIP tj. Unnecessary Serious Bug when I Plug

USB wIP uređaji su uglavnom beskorisni srkači struje iz porta za koje on nije namenjen. To je isto kao kada bi ste TA peć zakačili kablom od božićne jelke na mrežu. I onda vas greje vatra na kablu a ne peć.

USB ima 5V i moze da da 500mA struje, tj 2.5W. Neces se mnogo ugrejati od toga :D
Ako je nekome lakse, to je 0.0025KW, tj 400x manje od jednog prosecnog fena za kosu npr...

Papuce su otkacene, ja sam ih uzimao preko ebay. Idu oko 15 do 20 eura sa postarinom.

1q37h0.jpg

Odlican poklon. + uzmem usb punjac na struju :D hehe

Poslednja izmena:
E imam negde snimak.. radio sam review al ne mogu sada da ga nadjem. Na njima. tj upustvu pise da griju do 35'C.. ali nista od toga. Posle 30tak minuta dodju do 25'C i tu stoji (mjerili smo u wc, gde je temperatura bila 13-15'C, da ne pomisli ko da sam na sobnoj mjerio :D ). I bilo je ukljuceno u onaj jeftini usb punjac.

I bolnije! :smash:

attachment.php

Nego, evo i USB frizidera, kao stvoren za limenku nekog gaziranog pica, recimo odvratne Coca Colla-e Zero! :p

A i ovo cudo sam imao. Unutra se nalazi obican ventilator koji "hladi" limenku. Ne ohladi je nikada. Uzmes vec hladnu limenku i ubacis.. i trebace 5 minuta vise da se zagrije :D

Poslednja izmena:
E imam negde snimak.. radio sam review al ne mogu sada da ga nadjem. Na njima. tj upustvu pise da griju do 35'C.. ali nista od toga. Posle 30tak minuta dodju do 25'C i tu stoji (mjerili smo u wc, gde je temperatura bila 13-15'C, da ne pomisli ko da sam na sobnoj mjerio :D ). I bilo je ukljuceno u onaj jeftini usb punjac.

Xexe, ako dobace samo do 25 stepeni, onda bi leti mogle da posluze za hladjenje, recimo! :p
A sto se frizidera tice, efikasnije je ubaciti onaj, da tako kazem, tank koji drzi nisku temperaturu u onim prenosnim friziderima sto se koriste za izlete. :D

hehehe sta sve nece izmisliti :).Ajde da barem greju kako treba :D ali bolje da ulozim pare u ono cudo na struju sto masira i greje stopala u vodi :D

Vrh Dno