Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ako mislis na one u obliku cetvorokrake zvezde zaobljenih vrhova, zaobici ih kako god...
ni jedan racunar od 3 na koje sam kacio doticni, nije radio kako treba.
u pitanju je plavi sa zelenom le diodom u sredini i dodatnim napajanjem.
ista prica je i sa mnom, ali doticni hub sam ukljucuje i iskljucuje uredjaje ...
ja sam pokusavao da prikljucim wireless misa i num pad (rf receiver), eksterni hard i bt
primetio sam da bt kad ukljucim na hub, ometa misa i tastaturu, a kad ga prikljucim direktno na usb na laptopu rade normalno
Ja imam usb hub sa 4 porta, prikacheni mi usb tastatura, usb mish i usb adsl modem....i pichim counter strike online non stop, nikakva ometanja, zastajkivanja i sl..shto bi bilo apsolutno neprihvatljivo u cs-u, oni koji bolje igraju, slozice se..
ladno u alfamediji ima neki omega usb hub (4x USB 1.1) i kosta samo 130 (stotrideset) dinara.
Svestan sam da to nije usb 2.0, ali kako je moguce da je toliko jeftin??? Jel ga probao neko, jel radi?
BTW, meni bi to sluzilo iskljucivo za kacenje joypad-ova, pri igranju PES6 2na2, tako da mi nista ne znaci sto nije usb 2.0
Nisam jos ni bio tamo, samo sam ga video u cenovniku!
Kupicu ga kada budem isao po neke diskove, al' reko' da proverim u medjuvremenu dal' ga je neko vec isprobao!