Sta preporucujete od USB Hubova za 4 externa harda?
Hvala
Koristiš ih za storage. Skoro da su jeftiniji od DVD media. Retko kopiraš među diskovima.
Ja sam odustao od USB varijante zbog glomaznosti, ali mi je kućište već puno diskova, pa gledam šta dalje, ...
A sta mislite o "A4 TECH Hub Master MS8"?
Da li neko ima iskustva s njim?
D-link i logitech su dosta skupi. Koliko košta taj belkin i gdje ima da se uzme?
Da li možete da preporučite neki drugi (jeftiniji) koji dolazi u paketu sa adapterom za napajanje?
Da li neko zna gdje imaju da se kupi neki belkin-ov hub sa napajanjem? Ja sam zvao dosta radnji po Bg-u i sve što sam našao je F5U021 a on podržava samo USB1.1
Izgleda da su dobili u desk-u, bar ga na sajtu imaju.7-port nisam video da ima da se kupi kod nas![]()
Pazljivo sa tim hubovima u kombinaciji sa eksternima hard diskovima - uvek koristite napajanje za USB hub, jer inace moze doci do katastrofalnog gubitka podataka. Drug je imao slucaj gde mu se particija izgubila zbog nedostatka struje, jer je bio prikljucio jos par stvarcica, a nije imao eksterno napajanje.
Mali savet od mene![]()
jel moze mala varijacija na temu?
kakvi su simptomi nedostatka struje kad se prikljuci hdd ili flash?
kod mene se desava da hdd ne prepozna, a flash prepozna, medjutim kad nesto prebacujem, na pola zaustavi i prijavi gresku.
da paradox bude veci, stari komp prepoznaje. drugi laptopovi takodje, samo moj komp "koci proizvodnju".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari