Zavisi ima li USB 3.0 portove na svom kompujuteru ili vec gdje konta da koristi tu memoriju. Ako su USB 2.0 portovi na vecini masina koje ces koristiti onda neka ne baca pare.
Takodje ga posedujem od 2006 kada je i izašao čini mi se.Imao sam ovaj savetovani voyager ali 2.0 svojevremeno, i bio je brži od svih ostalih koje sam video barem duplo. I on je bio brz do bola, ali je gumeni poklopac pa je i on malo bez veze (***e, ne mogu da verujem da je glupi poklopac najbolja varijanta koju mogu da "izmisle") jer mi se sad već malo olabavio. Ne spada sam, ali ono... provališ da nije to više to kao što je bio kada je bio nov...
Takodje ga posedujem od 2006 kada je i izašao čini mi se.
Varijanta od 8gb, to je tada bio kapacitet neverovatan 🙂
Neće mu biti problem gumeni poklopac, bar kod mene je nakon toliko godina još uvek sasvim ok.
A čak i ako poklopac izgubi Corsair je besplatno na adresu slao nov poklopac (bar ranije je bilo tako).
U odnosu cena/kvalitet/brzina ovaj novi od 32 gb najverovatnije trenutno nema konkurenciju u Srbiji.
Ali u svakom slučaju, za ovakvu varijantu, preskoči 2-3 izlaska u grad subotom, i uzi nešto stvarno dobro nego da posle grizeš sebe za mošnice kada treba da prebacuješ na njega neke veće fajlove 10 minuta pre isteka radnog vremena 😉Mislim da sam rekao do 3000 dinara, a ne do 10 000 😀
USB 3.0 флешке ће на USB 2.0 да раде брже од већине реалних 2.0 флешки а није велики трошак да дода USB 3.0 контролер или можда ускоро замени и плочу па нова има 3.0.
Je li cemu Kingston DT R30/32GB? 70mb/30mb.
Treba mi fleska hitno a ovo je najbolje sto trenutno mogu nabaviti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari