Un nema usb 3.0 na ploci i ne moze izvuci te brzine nikako.
Koje brzine... ? Pa DT R500 ionako nije USB 3.0 fles, sta pa ima da ga bode u USB 3.0 port

Nisam siguran da sam te dobro razumeo, ali ako mislis da ne moze da izvuce onih ~34MB/s kao sto je igor88 izvukao na svom... a da to, opet, bude bas na USB 2.0 portu... varas se, moze da se izvuce toliko, pa i nesto preko
Eno primera sa mojim GTR-om... a to je klasican USB 2.0 fles na klasicnom

USB 2.0 portu

Tu je negde limit USB 2.0, koji MB/s gore-dole... u svakom slucaju, uvek moze da se prebaci "magicnih" 30MB/s, ako si mozda na to ciljao svojim postom.
Inace postoje neke minimalne razlike kada se USB 2.0 fles ubode u USB 3.0 port u odnosu na isto to - samo na USB 2.0 portu... ali su stvarno minimalne. Bas citah neki te(k)st o tome svojevremeno, mislim da bese kod Ananda.
Blah, cista kozmetika, nije vredno pomena... tesko za primetiti, osim stopericom

Evo ga, nadjoh... zanimljivo, bas je pomenuti R500 testiran u ovakvom scenariju:
http://www.anandtech.com/show/4523/usb-30-flash-drive-roundup/7
P.S. A sto se tice ovog DTR-a sto ga PCBeast uze... sto se mene tice, sve je u redu, brzine su OK (bile na USB 2.0 ili pak 3.0

) - ***, nema dva istovetna flesa, jedan baci ovako, drugi onako, to je to... zato uglavnom i stavljaju ono "up to" kada pisu specifikacije