Šta je novo?

USB Flash Benchmark (FAQ u prvom postu)

@Bacid

Sada jeste, ali jutros oko 11h kada sam zvao, pisala je cena 2230 (cini mi se). Sada je vec prepravljena, ali danima je stajala stara cena iako nisu imali.

Pocele su memorije polako da stizu.
U Giga... 2GB ~ 2950din, 4GB ~ 6200din

Ma strpi se jos koji mesec... od sledece godine krecu 16 i 32GB fleshke :d

Ma strpi se jos koji mesec... od sledece godine krecu 16 i 32GB fleshke :d
To skoro uvek moze da se kaze. Pa iduce godine kupis drugu.
Nego,nisam zato ovde. Danas kupih A-Data My Flash 200x za 2100din. Evo i rezultata, ja zadovoljan;)

Prilozi

• A-Data-my-Flash.gif
    A-Data-my-Flash.gif
    32.9 KB · Pregleda: 139
@tootooban
Poprilicno dobri rezultati.

Kakav je sa pisanjem?

Taj A-data je bas ruzan, ali ako valja onda sto da ne.

Ja sutra sam planirao da uzmem Corsair GT 2GB (2500din).

Evo i celog testa za A-data 200x. I read i write. Ja sam prezadovoljEn.:banana:

Prilozi

• Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    8.7 KB · Pregleda: 132
Gde u BG ima A-Data (po toj ceni)? :)

Ne znam, ja sam iz Nisa, ovde sam je uzeo. Ja sam je nasao ovde, pa posle u shoping. Sigurno ima i BG.

Nisam siguran, kupio sam kod poznatog coveka i nikada nisam imao problema sa garancijom. Imam samo racun. Meni je dosta i godina. Imao sam vec jednu od 1GB manje od godinu dana i vec sam je dao bratu a sebi uzeo ovu. Sumnjam da ce se ova duze zadrzati od godinu dana.

Dobar, i lepsi je uzivo nego na slici. Na slici je malo gej, ima neku roze. Zato i napisah da sa "zadovoljen". Uzivo se ne primecuje ta pink toliko i izradjem je od nekog metala. Deluje dosta kvalitetnije od mog starog apacera.;)

Nisam siguran, kupio sam kod poznatog coveka i nikada nisam imao problema sa garancijom. Imam samo racun. Meni je dosta i godina. Imao sam vec jednu od 1GB manje od godinu dana i vec sam je dao bratu a sebi uzeo ovu. Sumnjam da ce se ova duze zadrzati od godinu dana.
To pitam jer maloprodaja one firme sto si okacio nije usaglasena, u jednoj radnji kazu 3 godine u drugoj 5 godina garancije. Trenutno nema ni 200x ni JOGR u BG. Da vidimo po kojoj ce se ceni pojaviti. Dobar pazar, dobar flash.

Dobar, i lepsi je uzivo nego na slici. Na slici je malo gej, ima neku roze. Zato i napisah da sa "zadovoljen". Uzivo se ne primecuje ta pink toliko i izradjem je od nekog metala. Deluje dosta kvalitetnije od mog starog apacera.;)

Jel mož' to da se ofarba markerom? :D

Poludeo sam.
Uzeo sam GT 2GB i evo rezultata.

Prilozi

• gt.jpg
    gt.jpg
    110.4 KB · Pregleda: 152
@Wild boy
Nisam. Sutra cu, jer sam bas razocaran.

A sta kaze specifikacija?

@gadafi

Da nisi uzeo u EL?

@tootooban

34/21MB ako sam dobro procitao.

Poslednja izmena:
ComTrade

Pa u nazaivu je 200x, sto naci 30MB. Tako i pise na njihovom sajtu, koji upravo gledam. Write jae 133x iliti 20MB. Na kutiji, sada gledam, ne pise nista o brzini ali zato pise LifetimeWarranty:D ma sta to u ovom trenutku znacalo. Pitacu ih sutra za garanciju, kolika je.

Garancija je 3 godine, potvrdjeno u vise radnji one firme. Sajt nikako ne mogu da otvorim, IE i Firefox. Hteo sam da pogledam podatke i za JOGR pre kupovine.

Tebe nesto zeza net. Sada sam otvorio iz opere (firefox je def). Nema nista da pise za Jogr o brzini.
P.S. sada pogledah slike na njihovom sajtu i na svim kutijama pise Lifetime Warranty. Zasto onda uvoznik ne daje?

Poslednja izmena:
I ja sam konacno uspeo ali dial-up i drugi ISP. Nema nista za JOGR interesantno sem da je nepromociv. Ja se dvoumim izmedju x200 i Voyager GT. Corsair je skuplji 400-500 dinara i ima 10 godina garancije, A-data je bolji flash gledajuci tvoje rezultate i rezultate GT-a koji je sad u prodaji kod nas. Uvoznik daje garanciju po svom nahodjenju.

Testirao sam mog Voyagera GT i na drugoj ploci. Evo rezultata.
Ovo je na Asus P5LD2 Deluxe, a ono gore je na konfiguraciji iz Moje masine.
Isto...

Prilozi

• VoyagerGT.png
    VoyagerGT.png
    18.2 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Mnogo ti je to mrsavo, verovatno ti zapao neki primerak. Pogledaj moje rezultate na par strana ispred.

Vrh Dno