Šta je novo?

USB Flash Benchmark (FAQ u prvom postu)

Stvarno ne znam, ali sam mislio da je do softvera, a proban i na drugom kompu i isto,cak malo i bolje 37mb/s.Kako da odradim za write.Inace je flash brz.To je burazerov i kupljen je kad sam i rezultat postavio.Cak sam i ja bio iznenadjen.Na istom mestu sam uzeo i svoj(iako imam vec) od 2gb, read je isti.Oko 35mb/s se vrti

ima li jos koji program za write flash memorije.Posto nemam sandru?imam everest,ali ne znam da li moze sa njim.

Batali Sandru, treba ti HD Tach RW.

Ljudi, bolje da ne kacim sliku za ovog apacerka, jer cete onda svi kupovati bas ovaj model.Sala mala!:p :p
Test je uradjen u Full-u

Prilozi

• clip_image002333.jpg
    clip_image002333.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 322
Poslednja izmena:
Pod kojom drogom radi bre ovaj AH320, pa to je ekonomska klasa?!

Upravo sam kupio Apacer AH320 i pod Vista Home Premium 32bit copy to usb 1400MB divx (2x700) za 1min a copy to hdd za 45sec. Vista ispisuje transfer rate od ~22MB/s za write i ~28MB/s za read. Meni se ovo dopalo a male files skoro i da ne primetim kada prebaci.
edit: Apacer od 2GB.

Poslednja izmena:
Tako se i moj ponasa, samo je malo brzi od tvog.Kako i zasto stvarno ne znam!!!

Da li je moguce da je dosla neka serija na trziste sa "greskom" u proizvodnji?
Zasto ja ne dobijem takvu gresku :d .

Jel zna neko mozda gde ima da se kupi ovaj GEIL David Flash 1 ili 2GB, posto vidim da se i on ekstra pokazao na testu i bas mi se svidja kako izgleda, ali nema nigde da se kupi...

HD Tach RW ne moze na Visti a kod drugara na XP mi prikazao vece brzine citanja oko 33MB (~25MB) koliko se secam (pili smo i neko pivo, dosle vrucine) tako da Apacer AH320 za 1600din u Nisu je po meni BestBuy.

I dalje mi nije jasno kako jedan flash iz "ekonomske klase", deklarisan na 10/8 MB/s (prema Imtelovom cenovniku) moze da radi ovako dobro.

Razumem ja da flash bude nesto brzi nego sto specifikacije kazu (kao sto moze da bude i sporiji, uostalom)... ali i 3 puta brzi?!!!? :zgran:

Specifications are subject to change without prior notice (due to improvements) :p

OK, but not at this rate :)

HD Tach RW ne moze na Visti a kod drugara na XP mi prikazao vece brzine citanja oko 33MB (~25MB) koliko se secam (pili smo i neko pivo, dosle vrucine) tako da Apacer AH320 za 1600din u Nisu je po meni BestBuy.

Za iste pare PQI U172, 2GB, manji je, brzine priblizne, + dobar deo je metalan.
Mana: Nemojte ga vuci za obruc oko koga bi trebala da se provuce trakica, izuzetno je los i slab, a kako je flas vrlo mali, nezgodno je uhvatiti ga za bilo sta drugo, tako da mnogi grese, pa cimnu za ovaj deo, i ostane im u ruci. Hvala Bogu, meni se jos to nije desilo :D.

@gvlada:
A gde si u Nisu kupio AH320 za 1600 din? Ja sam video za 1790.

Ja sam (apacer h320) uzeo u MK racunarima za 1690din, a tolko je i u tempu u bg-u (ali nije bilo na lageru)...
Inace meni je 14mb skor, tako da je i meni nejasno kako postizu preko 20mb.
Inace garancija "samo" 1 god.

Corsair Flash Voyager GT 2GB jedan od najbrzih ako ne i najbrzi. Nego mnogo me zanima write a ne mogu da nadjem HD Tach RW, pa ako nekom nije tesko da mi ga posalje ili link moze na PM.
Unapred hvala :wave:

Prilozi

• PrtScr1.jpg
    PrtScr1.jpg
    246.7 KB · Pregleda: 186
Evo i Full bench mislim da mu ravna nema. :banana:
Zahvaljujem se Wild Boy-u na linku. :wave:

Prilozi

• PrtScr4.jpg
    PrtScr4.jpg
    247.9 KB · Pregleda: 296
Definitivno razvaljuje!

Poslednja izmena:
LELE write skoro isti kao i read, a i stigao si CAR-a u read-u :D

CARe slobodno odlozi Apacera u vitrinu :D

Jel imate iskustva sa formatiranjem flasha u NTFS tj. da li je bolji od FAT32 ?

Kod mene isto, nema ni malo razlike.

2 Wild Boy:
'Bem mu lebac, moracu opet da klokujem Apacer-a... :)

U svakom slucaju, GT je sjajan flash, extra brz. Stvarno sam odusevljen.
Ali je i dalje ruzan :d

Poslednja izmena:
Dobro ljudi,ali moze li neko da objasni sta je sa ovim hibridnim Apacerima!Evo znam za tri komada koja su po meni veoma cudna.Posedujem dva komada i oba su ista.Jedna je za 1.5mb sporiji od drugog,ali opet su brzi.

2 CAR Dobro, dobro bar priznajes. :D
A to "ruzan" - ma kiselo grozdje ! ;)

Poslednja izmena:
Nije tu stvar u kiselosti grozdja :d, sta ces kada je stvarno ruzan.
Vraski brz... ali i vraski ruzan :)

Poslednja izmena:
Kad neko gubi ima pravo da se ljuti i da vice "ruzan" :D

Ima li koji od 4GB priblizno brz kao Corsair Flash Voyager GT, a da je malo povoljniji?

Vrh Dno