E evo ovako posle dosta razmisljanja sta uzeti (posto su cene pale) izmedju Corsair 2GB Flash Voyager USB 2.0 Drive i USB 2.0 Flash Disk 2GB Apacer AH123 odluka je pala na prvonavedenu memoriju iliti narodno poznati izraz "USB *urcic" (pa vi vidite koje je slovo=*).
Em ovo drugo nigde nema em je manja garancija a i visa cena.
Ja sam prosao sa 10 godina garancije i cenom od 1926,58 din:banana:
E sad najzanimljivije sto je mene iznenadilo a to je rezultat brzine citanja i upisa na drive!!!:eyebrows:
Pogledajte slicice sva tri testa iz HD Tach-a:
(1)Full bench (variable zone,see docs)
(2)Quick bench (32mb zones)
(3)Quick bench (8mb zones)
Inace imam XP PRO SP2 a ploca je sa nForce2 ULTRA 400-RAID cip setom(zamenjena pre nedelju dana posto mi je stara Epox 8rda+(nForce2 ULRTA 400) crkla).
Proizvodjac kaze da je brzina 19/13MB/s a ja dobio rezultat 29/24.3MB/su cemu je fora jel zna neko a znam da onaj crveni GT ima brzine 34/28MB/s???
Ja prezadovoljan inace mala,lepa,slatka memorija,udavi vas ja:banana: .
Uvalili su ti downclock-ovanog GT-a! :dProizvodjac kaze da je brzina 19/13MB/s a ja dobio rezultat 29/24.3MB/su cemu je fora jel zna neko a znam da onaj crveni GT ima brzine 34/28MB/s???
Corsair Flash Voyager GT 2GB
Ipak ga Apacer HT203 za koplje pobedjuje![]()
Imajte u vidu da je 28-30 MiB/s realni limit većine USB 2.0 kontrolera na današnjim pločam,a što znači da nije isključeno da sam interfejs predstavlja usko grlo.![]()
Na koju foru ovo? Brzi od HT203 200X...Evo sta radi jedan Apacerko.U pitanju je model AH320 od 2gb!:d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari