resident94
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.01.2014
- Poena
- 151
Ubacim flesku-TakeMS-od 4 giga u komp. i izbacuje mi USB Device not Recognized. Sta da radim??? Hvala unapred. 🙂
Bacis flesh u kantu za smece i odes do prve trafike i kupis drugi. Nema na cemu. 🙂
To je u 99% slucajeva,cupanje fleske bez predhodnog sigurnog gasenja iste.
1000 puta prode ali 1001...
To je u 99% slucajeva,cupanje fleske bez predhodnog sigurnog gasenja iste.
1000 puta prode ali 1001...
Pogrešno - safely remove treba samo u slučaju ako je na flashu omogućen delayed write - u velikoj većini slučajeva nije i Windows odmah upisuje podatke na disk, bez keširanja.
Ne, nego ti Vuče nemaš puno pojma o čemu pričaš, kao i uvek... Video si ikonicu sa Safely Remove Hardware, pa je preporučuješ kao ko zna kakvu pamet tehnički neprosvetljenima.
Za svaki redovan storage možeš to naći pod Policies u device manageru i možeš videti da je za većinu fleševa isključen, baš zbog toga da bi mogao biti iščupan kad vidiš da se sve operacije završe.
Ako ga iščupaš dok je operacija u toku, to je valjda i tebi jasno, doći će do problema u fajl sistemu...
Ne znam kakav problem vas dvojica imate od ranije, ali ne vidim zašto bi bilo kome bio problem da klikne na Safely Remove, pogotovu što će malo ko proveravati policies, a i sam si napisao većinu, a ne sve :angel:
A ovde čovek ispravno ukazuje na drugu stvar - sama tema je o USB uređaju koji ima problem, i sigurno nije izazvan nekorišćenjem Safely Remove ikonice.Ovo je suština. S druge strane, nespravnost fajl sistema, ne uzrokuje neispravnost samog flash drive-a (obrnuto da, i samih podataka, naravno), već je to do samog flash-a, pre ili kasnije.
Ta Safely remove opcija je OK i niie toliko tesko kliknuti na nju. Cisto da znas da kompjuter nece nista citati / pisati kad je budes vadio... Mozda se bas u tom trenutku nakon sto si zavrsio kopiranje necega antivirusu tupilo da prcka nesto po memoriji, ili neki drugi program, nebitno, i eto belaja - mozes da izgubis to sto si snimao...
Da ne načinjem novu temu.
Imam Kingston čitač i konstantno dobijam ove poruke.
Pogledajte prilog 140141 Pogledajte prilog 140142 Pogledajte prilog 140143 Pogledajte prilog 140144
Pokušavam da uradim updata ali džaba kada se uređaj ne vidi.
Trenutno je uboden pozadi u USB3 ali ista stvar je i kada ga ubodem napred u USB3.
Jel ima neke pomoći za mene?
Ta Safely remove opcija je OK i niie toliko tesko kliknuti na nju. Cisto da znas da kompjuter nece nista citati / pisati kad je budes vadio... Mozda se bas u tom trenutku nakon sto si zavrsio kopiranje necega antivirusu tupilo da prcka nesto po memoriji, ili neki drugi program, nebitno, i eto belaja - mozes da izgubis to sto si snimao...
I od tada samo na safely remove bez obzira da li to treba ili ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari