Nadjoh jedan speed test DT111 ma nije ni toliko los citanje 50+ pisanje 18. sto je i dalje OK pogotovo za jeftini flesic. ovo je veoma dobra kupovina za ljude koji nemaju 3.0 port a zele jeftin i brz 2.0 fles (nadam se da bi izvukao zapis 18? na 2.0)
E, to vec ostavljam(o) tebi da presudis, ti si tamo, ti ces to znati najbolje@ CAR
Hvala puno na korisnim savetima, evo sad idem da se bacim u poređenje cena na Geizhals.de, za početak sam samo gledao na Amazon.de ali tamo cene nisu baš dobre. Ali, takođe, što mnogi zaboravljaju, sajt caseking.de ima vrlo vrlo dobre cene, ako ne i najbolje u celoj Nemačkoj, za dobar deo kompjuterske opreme(ne sve ali dobar deo).
Ja mislim da se ne isplati... a nisam ga komenatarisao zato sto ga ne cenim previse. Em je skup (to je u sustini "SSD on-a-stick", jedan SandForce od 25/50/100GB koji se bode u USB 3.0 port), em su mu lose performanse kada se radi sa nekompresibilnim podacima... sto je standardna odlika SF-a. I to jos onoga prve generacije.Dakle, nisi konkretno rekao šta misliš o RC8 flešu ? Da li se isplati njega kupovati jer čini mi se da on prelazi i 300 MB/s, ako se dobro sećam testova pre koji mesec.
Veruj mi da nisam ni znao za ovaj RAIDDrive, evo sad sam ga prvi put video... samo si pogresio za upis, nije 250MB/s. Vidim ~190 na graficima.Koji je beše ono rekorder ??? 370 MB/s ima čitanje i preko 250 MB/s upis ?
edit: našao sam, to je ovaj: http://www.supertalent.com/products/stt_usb_detail.php?type=RAIDDrive USB 3.0
Al' ga zato ima na amazon.co.ukPitanje: da li uopšte negde ima u prodaji ovo čudo, i gde ? Jer nema ga niti na Amazon.de niti na geizhals.de...nema ga ni na Amazon.com...
Koji Kingston?lutao sam netom i našao da je najbolja kupovina do 15€
http://www.gusari.com/USB-Flash-16GB-TRANSCEND-Jet-Flash-TS16GJF700-78059.aspx
sa dostavom oko 1500?
jel grešim ili je bolji onaj kingston kog ste spominjali?
Koji Kingston?
I ti "pirati", i ona neka kao web-shop firma iz Nisa... svi zakidaju na garanciji. Kod njih je takodje 2. godine na proizvod na koji regularno ide 5 godina. Rec je o vec pominjanom HyperX flesu.A garancija zavisi od prodavnice u kojoj kupujete, zato sam i rekao da gusar i jos neki daju manju garanciju (zvao ih licno da pitam), pa sam se zato odlucio za Atom, jer daje 5 godina. Ako treba uslikacu garantni list![]()
"Maximum za njega"... mislis na maximum za fles ili maximum za USB 2.0 port?P.S. Neznam samo kako je ATTO mogao da pokaze da flesh cita i pise po 50 MB/Sec kad je prikljucen na USB 2.0, a koliko sam razumeo 40mbps je maximum za njega.
^ u vip house dobio sam 5 godina na hyperx dok na datatraveler micro 2 godine, za koji sam dobio samo fiskalni racun uz reci da se za garancije ispod 5 godina vise ne pisu (to sam znao od pre), ali nisam znao da je samo 2 god garancija jer sam hyperx kod njih uzeo i dobio sve.po ps-u.. Ne znam zaista u cemu je fora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari