Nisam ni izvalio da je tako stara. Probacu opet, mada možda mi i neki drajver fali ako se razlikuje toliko.
E mojne to da radis taman se sam iskulirao od kupiovineDa plus je jako brzo stigao. Porucio sam jos jedan jer je pala cena na 44,7 dolara xD
Hvala za link. U ovom slučaju bih morao da nađem nekoga u Nemačkoj da mi naruči.Ja bih rekao da nije.
![]()
SanDisk Extreme PRO ab € 35,16 (2025) | Preisvergleich Geizhals Deutschland
✔ Preisvergleich für SanDisk Extreme PRO ✔ Bewertungen ✔ Produktinfo ⇒ Typ: Öse, Slider • Schnittstelle: USB-A 3.0 (5Gb/s) • Kapazität: 1TB (entspricht ca. 931.32GiB bzw. 0.91T… ✔ USB-Sticks ✔ Testberichte ✔ Günstig kaufengeizhals.de
Van ovih cena iz Nemačke, gde je bio i niže na popustima, ne bih rizikovao da sa AE dobijem kopiju.
Od kog prodavca si naručio? Ovaj sa linka što sam poslao je navodno official authorized prodavac.Uzimao sa alija i odlične brzine, samo videti od koga uzimati.
Valjda neće biti shvaćeno kao reklama. Imaš one ukprevoz, nakon bregzita sad dovoze samo iz Nemačke, pa možeš pitati njih koliko naplaćuju uslugu.Hvala za link. U ovom slučaju bih morao da nađem nekoga u Nemačkoj da mi naruči.
Baš ovaj model?Ja se na patriot ne bih vise nikad oslonio… kod mene su se pokazali katastofalno nepouzdano ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari