Pod dobrim usb3.0 flesom podrazumevas sta?
Ako su to oni sto imaju znatno vece brzine od USB2.0 fleski onda evo ovaj gore Kingston Data Traveler Ultimate G3 usb3.0
Ja danas naručio ovo - http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ext...n-Flash-Drive-R-W-190-110-Mb-s-/171243289521?
Nadam se da nisam nešto zeznuo - nisam mnogo ni čitao o fleševima osim u ovoj temi par zadnjih strana ...
Tako da ste vi krivi, ako nešto ne valja![]()
Mogao sam da prođem jeftinije..![]()
Pa jel salju ove stvari sa Amazona u Srbiju. Mislio sam da salju samo knjige i diskove. Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.Ima na Amazonu i za 38 $ tako da sam se i ja malo zeznuo, ali nije strašno ...
Pa jel salju ove stvari sa Amazona u Srbiju. Mislio sam da salju samo knjige i diskove. Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.
Nisam siguran... mislim, jos uvekTo mi lici na plafon samog interfejsa, a ne neceg drugog![]()
To pricas za SSD... na USB 3.0? U takvom scenariju, podbacivao je sa 4K brzinama?Nije taj deo ni bio problem, radio mi je SSD dovoljno brzo po pitanju seq. Fora je bila da 4K random nikad mi nije dobro radio na USB3 - imao sam utisak da je u rangu Raptor disk u najboljem slucaju.
Da, i to prilicno. X25-E sam isprobavao, znaci i dalje vrh SSD. I nije mogao ni 10% random brzine, koju postize preko SATA interfejsa, da predje preko USB3. Mislim da je bilo do kontrolera, ja sam to koristio na prvim USB3 AMD plocama i na laptopu preko EC34 kartice. Po rezultatima ovih fleski, garant je do samog USB kontrolera, jer sam SSD i dalje shisha sve u ovoj temiTo pricas za SSD... na USB 3.0? U takvom scenariju, podbacivao je sa 4K brzinama?
Naravno, i *OVO* bi moglo doci u obzir, ali lakse je ubosti sedmicu na Lotou nego naci ovaj fles u nekoj radnji :d
Ja danas naručio ovo - http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ext...n-Flash-Drive-R-W-190-110-Mb-s-/171243289521?
Nadam se da nisam nešto zeznuo - nisam mnogo ni čitao o fleševima osim u ovoj temi par zadnjih strana ...
Tako da ste vi krivi, ako nešto ne valja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari