Šta je novo?

USB 2.0 flash memory stick 256MB?

tank4girl

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2005
Poena
300
Gde moze da se kupi i koje su najbolje?
Htela bih neku fancy schmancy ali moze i strejt ako nema...
Bitno da je quality! 😉

Imas u Imtel-u
USB 2.0 Flash Disk 256MB, Corsair Flash Voyager, R/W 19/13MB/s, Retail Pack, Garancija 10 god. (2800 dinara ili 33.1€)
USB 2.0 Flash Disk 256MB Kingston, garancija 5 god.
USB 2.0 Flash Disk 256MB Apacer, HC212, R/W 8/3 MB/s, Retail Pack Garancija 3 god.
www.imtel.co.yu
Nalazi se na Novom Beogradu kod Merkatora
Pozdrav

Poslednja izmena:
Vertygo je napisao(la):
Predlažem Corsair, prilično je brz.

Meni je ovaj Corsair otkazao nakon 4 meseci rada, sad je na reklamaciji. Video sam PQI USB flash koji je ujedno 4 in 1 citac kartica. Ne izgleda lose, a i cena je dobra.

Probao sam kingston traveller, tog corsaira, od msia par komada...i ovaj se pokazao kao najbrži. Drug ga ima već neko vreme i nije pravio nikakve probleme, kapiram da tvoj primerak bio malerozan 🙂...Zanimljivo deluje taj PQI.

tank4girl je napisao(la):
Gde moze da se kupi i koje su najbolje?
Htela bih neku fancy schmancy ali moze i strejt ako nema...
Bitno da je quality! 😉
Fancy-schmancy... moj favorit - Apacer Handy Steno HT203 133x. Dovoljno pouzdan 😉, extra izgleda :smoke: ... nije najbrzi, mada je medju najbrzima. Ima onaj docking station, a ni poklopac ne mozes da izgubis, jer je privezan zicom.

supermediastore_1859_67411875

U svakom slucaju, najsmekerskiji je! :smoke:

CAR je napisao(la):
Fancy-schmancy... moj favorit - Apacer Handy Steno HT203 133x. Dovoljno pouzdan 😉, extra izgleda :smoke: ... nije najbrzi, mada je medju najbrzima. Ima onaj docking station, a ni poklopac ne mozes da izgubis, jer je privezan zicom.
U svakom slucaju, najsmekerskiji je! :smoke:

TO, LAVE! Imamo isti ukus ,)
Jedino sto je moj HT202...

RazbojNick je napisao(la):
TO, LAVE! Imamo isti ukus ,)
Jedino sto je moj HT202...
Cek' da nadjem taj na netu, da vidim kakav je... (cukam po tastaturi, trazim po google-tu)... pa bre, ovaj isti k'o HT203?!?
Bar po izgledu... mozda su mu performanse drugacije. Stvarno, u cemu je razlika izmedju ova dva modela?

Onaj OCZ-ov flash je dobar... vraski brz. Ali ipak, malo sterilnog izgleda... 😉

CAR je napisao(la):
Cek' da nadjem taj na netu, da vidim kakav je... (cukam po tastaturi, trazim po google-tu)... pa bre, ovaj isti k'o HT203?!?
Bar po izgledu... mozda su mu performanse drugacije. Stvarno, u cemu je razlika izmedju ova dva modela?
Boja mu je siva, a i nesto je sporiji (ali i dalje dovoljno brz).

Dobio sam na poslu ovaj Apacer, i mogu da kazem samo najgore o njemu, dosta problema, spor, na nekim racunarima se zablesavi.........sve u svemu nije najsrecnije resenje, i jos je bas glomazan.

Apacer ima dosta modela, stariji su glomazni i, najcesce, USB 1.1. Kazi koji je model.

Poslednja izmena:
Izgleda isto kao na slici gore samo je sive boje, ne znam tacno koji je model ali ako nadjem kutiju pogledacu.

Onda je to HT202. Ne znam za sporost, ali na USB 2.0 port je dovoljno brz (koliko sam video kod drugih, ja imam 1.1 na ploci). Ako se zablesavljuje, reklamirajte ga, po duslovom da je u garanciji. Ja nisam imao sa njim nikakvih problema (nista nisam izgubio od podataka).

Ja imam Corsair Voyager, od prosle zime, radi extra, brz je taman koliko treba, oko 1000 malih fajlova (oko 250MB koliki mu je i kapacitet) napuni za 1 min, a vece fajlove naravno za krace vreme. Cak sam se sa njim i dobacivao (gumen je i otporan na udarce i vodu), bacakali smo ga na faxu po hodnicima i radi bez ikakvih problema 🙂 Najbolja kupovina koju sam napravio u poslednjih godinu dana 🙂

Još jedan glas za Apacer 203-ku.
Izgledom je isti kao 202-ka (osim boje), ali je dosta brži...
A i jeste "fancy"...

Hardcore je napisao(la):
Još jedan glas za Apacer 203-ku.
Izgledom je isti kao 202-ka (osim boje), ali je dosta brži...
A i jeste "fancy"...
Jedino sto HT203 256 MB kosta kao 512MB HT202...

Registered_user je napisao(la):
Ja imam Corsair Voyager, od prosle zime, radi extra, brz je taman koliko treba, oko 1000 malih fajlova (oko 250MB koliki mu je i kapacitet) napuni za 1 min, a vece fajlove naravno za krace vreme. Cak sam se sa njim i dobacivao (gumen je i otporan na udarce i vodu), bacakali smo ga na faxu po hodnicima i radi bez ikakvih problema 🙂 Najbolja kupovina koju sam napravio u poslednjih godinu dana 🙂

:beat: Takodje. Imam ga vec 6-7 meseci, radi perfektno, cak je i cimer kupio jedan...

a koliko para???

koliko para vredi Apacer Handy Steno HT203 i gde ga kupiti????

cisto da ne lutam po netu ili od radnje do radnje :smoke:

s' postovanjem JA :smoke:

A kojeg kapaciteta?

Nemas sta da lutas, odes na pogodak.co.yu, ukucas HT203 i to je to...

Btw, ja prodajem HT202 256 Mb, pa ako te zanima...

Poslednja izmena:
Jos jedan glas za Corsair, mnooogo je brz. Otporan na vodu i udarce i dovoljno duga garancija cak i ako nesto zeza (mada meni radi super).

Nazad
Vrh Dno