Vertygo je napisao(la):Predlažem Corsair, prilično je brz.
Fancy-schmancy... moj favorit - Apacer Handy Steno HT203 133x. Dovoljno pouzdan 😉, extra izgleda :smoke: ... nije najbrzi, mada je medju najbrzima. Ima onaj docking station, a ni poklopac ne mozes da izgubis, jer je privezan zicom.tank4girl je napisao(la):Gde moze da se kupi i koje su najbolje?
Htela bih neku fancy schmancy ali moze i strejt ako nema...
Bitno da je quality! 😉
CAR je napisao(la):Fancy-schmancy... moj favorit - Apacer Handy Steno HT203 133x. Dovoljno pouzdan 😉, extra izgleda :smoke: ... nije najbrzi, mada je medju najbrzima. Ima onaj docking station, a ni poklopac ne mozes da izgubis, jer je privezan zicom.
U svakom slucaju, najsmekerskiji je! :smoke:
Cek' da nadjem taj na netu, da vidim kakav je... (cukam po tastaturi, trazim po google-tu)... pa bre, ovaj isti k'o HT203?!?RazbojNick je napisao(la):TO, LAVE! Imamo isti ukus ,)
Jedino sto je moj HT202...
Boja mu je siva, a i nesto je sporiji (ali i dalje dovoljno brz).CAR je napisao(la):Cek' da nadjem taj na netu, da vidim kakav je... (cukam po tastaturi, trazim po google-tu)... pa bre, ovaj isti k'o HT203?!?
Bar po izgledu... mozda su mu performanse drugacije. Stvarno, u cemu je razlika izmedju ova dva modela?
Imam ga 3 meseca i do sada nemam nekih konkretnih zamerki. OK radi i kao citac SD/MMC kartica.Vertygo je napisao(la):...Zanimljivo deluje taj PQI.
Jedino sto HT203 256 MB kosta kao 512MB HT202...Hardcore je napisao(la):Još jedan glas za Apacer 203-ku.
Izgledom je isti kao 202-ka (osim boje), ali je dosta brži...
A i jeste "fancy"...
Registered_user je napisao(la):Ja imam Corsair Voyager, od prosle zime, radi extra, brz je taman koliko treba, oko 1000 malih fajlova (oko 250MB koliki mu je i kapacitet) napuni za 1 min, a vece fajlove naravno za krace vreme. Cak sam se sa njim i dobacivao (gumen je i otporan na udarce i vodu), bacakali smo ga na faxu po hodnicima i radi bez ikakvih problema 🙂 Najbolja kupovina koju sam napravio u poslednjih godinu dana 🙂
tank4girl je napisao(la):Gde moze da se kupi i koje su najbolje?
Htela bih neku fancy schmancy ali moze i strejt ako nema...
Bitno da je quality! 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari