Šta je novo?

Uporedni test: Gaming miševi, H2 2011.

Znam o cemu pricas, Ikari ima fantasticnu ergonomiju i ok senzor, ali je problem to ljustenje i skrol. Na kraju sam i ja vratio moj ikari jer je otisao skrol i skroz se izgulio ali nisu imali da mi daju drugi pa sam uzeo pare nazad. Zanimljiv je ovaj Naos skroz, ako puste paypal uskoro mozda ga i narucim heheh

Stvarno steta za Steelseries, ja sam se razmisljao mozda da sacekam Sensei-ja ali nisam hteo da rizikujem. O Naosu sam cuo samo reci hvala pa sam se usudio da ga uzmem na nevidjeno, ni jedan mis nikada nisam uzeo tako, a mislio sam da ni necu :) Inace postoji i Naos 3200 sa optickim senzorom, i bez tegova, mislim da mu je cena ispod 50e a sve ostalo bi trebalo da je isto

Poslednja izmena:
Sensei ce biti oko 9-10k, previse za periferiju te vrste, bez obzira kolko god on bio dobar... i ne ocekujem ga pre novaka kod nas... Steta sto niko ne uvozi Mionix miseve...

Storm sentinel zero g...

Odavno mi se nije dopala neka igrackica toliko...
podesavanja, sensor koji deli sa r.a.t 7, a kosta duplo manje...
imao sam pre njega g9x od kojeg je, barem po meni, sentinel mnogo bolji mis.....

btw, nikada nisam razumeo opsednutost steelseries opremom. Uvek su mi licili na one krs miseve iz internet caffe-a, sa fakulteta i slicno.

Oooo kako grešiš. Tako sam i ja sam mislio dok Xai nisam uzeo u ruku... Teška srca sam se odvojio od tog pacova. Alarm u glavi mi ne da da dam tolike pare za mišonju

jesam ja jedini lud pa mi se svidja razer imperator? :D
sto niko njega ne hvali? xD

i meni se on svidja. da mi nije zao da dam tolike pare na misa usao bi u najuzi izbor.

ista prica :D i oblik mi je savrsen, i generalno deluje kao dobra periferija... jeste cena malo prenapucana, ali...
nego reko niko ga ne spominje, mozda ima neke mane, da ne shtedim za badava ako je takva situacija xD

ista prica :D i oblik mi je savrsen, i generalno deluje kao dobra periferija... jeste cena malo prenapucana, ali...
nego reko niko ga ne spominje, mozda ima neke mane, da ne shtedim za badava ako je takva situacija xD

Mana jedna i osnovna je senzor na Imperatoru, koji je isti kao i na Lachesisu, koji sam imao i koji je pravio brdo problema. Možda su sa novom revizijom to rešili, mada nisam siguran.

Imao sam 2 miša sa FTE senzorom i obasam pored gomile drugih odličnih stvari na kraju prodao, jer mi je senzor toliko išao na živce da sam hteo da poludim.

Mana jedna i osnovna je senzor na Imperatoru, koji je isti kao i na Lachesisu, koji sam imao i koji je pravio brdo problema. Možda su sa novom revizijom to rešili, mada nisam siguran.

Kakav problem ima Lachesis ? Pitam zato sto sam imao 4000DPi, a sad ( vec 8 meseci ) verziju od 5600 DPI i apsolutno nikakav problem, osim njihovih glupavih drajvera, nisam imao sa tim misevima..

da stvarno, u cemu je mana tog senzora?

Mana, pa prve revizije su imale bag da kada mis miruje ili kad ga pomeras u stranu, da jednostavno umesto da se krece u stranu, on se krece dijagonalno u gore, i ima problem sa tom nekom osom, ne znam da li su to ispravili do sad.

to je bas veliki propust. cudi me da mogu takve da ih prodaju?!

Nista od toga, zaista, nisam ikada, a i nikada video...

^^Sa ovim da igram Battlefield 2 olupao bih ga o astal u sitne komadiće. Tolike pare za ovakvu zaye8anciju...

glupog li videa. jel mis sluzi za igranje ili za treskanje po stolu? :d
ja u zivotu nisam ni jednom odigao misa od stola i ne nameravam da kvarim tu lepu tradiciju. da sam u fazonu da se izujem 70e za misa kapiram da bi mi Imperator bio odlican.

Zavisi od stila igranja, ja cesto dizem mis od podloge (pick up) tako da mi je ovo veliki problem.

jel ima neko imperatora sa problemima tog tipa, da podeli svoje utiske sa nama? :D
citao sam negde, u fazonu lik je imao externi hard, i da zbog vibracija je kursor isao sam, sto je on opravdavao kao "veoma precizan i osetljiv laser", a kada makne externi hdd sa stola sve je ok...
mislim, malo mi je neverovatno, da je tolika cena za prakticno proizvod koji nije da kazem ispravan? 60-70e za misha bas i nije mala cifra... plus sto je to firma na glasu pa kontam da im bas i ne ide u prilog takva reputacija...

Ma za te pare ima mnogo boljih miseva, razer nije ono sto je nekad bio...

jel ima neko imperatora sa problemima tog tipa, da podeli svoje utiske sa nama? :D

pa verovatno ima problema ako treska misem po stolu. evo ja sada treskam svojim G5 po stolu i kursor ide nekontrolisano po par cm na sve strane.
zamerka je do mojega. i mene pece rc kada jedem ljuto ali kada ne jedem sve je u redu :d

^
hahahah :d

citao sam negde, u fazonu lik je imao externi hard, i da zbog vibracija je kursor isao sam, sto je on opravdavao kao "veoma precizan i osetljiv laser", a kada makne externi hdd sa stola sve je ok...
mislim, malo mi je neverovatno, da je tolika cena za prakticno proizvod koji nije da kazem ispravan? 60-70e za misha bas i nije mala cifra... plus sto je to firma na glasu pa kontam da im bas i ne ide u prilog takva reputacija...

Imam ja Imeratora vec duze vreme i stvarno je odlican mis. Prezadovoljan sam sa njim. Lepo radi i nema nikakvih bagova i to su samo izmisljotine za pomeranje lasera itd.

mozda ga ne treskas o sto? :d

hm hm nova dilema xD to be or not to be... ja mislim da mi po obliku i generalno, imperator od razera jedini deluje kul, ostali modeli su mi sve nesto pih i tish xD

Ako pomerate misa 2-3cm za okret u igri od 360 stepeni bice vam dovoljan bilo koji mis....Problemi krecu ako koristite medium (20-30cm) ili low (30+) cm pa misa morate jos da odizete od podloge kad vam ponestane mesta. Problem se uvecava sa povecavanjem dpi (mozda je manje izrazen na manjim dpi setovanjima 400-800 dpi).

Vrh Dno