Zvucis kao neko ko je vec naseo eheheh :d
Ne moze da se izvadi na tu foru da je slucajno poslao poruku jer dovoljno je proveriti logove i poslate poruke tog broja, garantujem da ce naci bar jos par hiljada identicnih poslatih poruka, naravno sve razlicitim brojevima sa kojima nikad ranije nije taj broj dolazio u kontakt. I oni kao provajder su duzni da reaguju po tom pitanju, bar na neki nacin.
Po kom pitanju??? Sta su to oni nezakonito uradili?? Lazno se predstavili, pretili, uznemiravali??
Oni nisu prekrsili ni jedan zakon!
Da gradom ide covek od osobe do osobe i zamoli isto "Uplati mi dopunu od 500 dinara na ovaj broj 061 274 16 99 ali tacno 500 dinara pa cu ti ja dati pare, nemam para kod sebe!" on takodje ne krsi ni jedan zakon, daj rodjenom bratu 500 dinara na pozajmicu i ako ti ne vrati ako hoces da ga tuzis nemas pravnog osnova zato sto se pozajmice zakonski resavaju overenim ugovorom.
Ja shvatam da je zalosno sto im ova fora prolazi i da postoji dosta ljudi koji ce se upecati ali oni ne krse ni jedan zakon!
A mozda koristi taj br.kad dobije dopunu da prebaci na br.koji je stvarno njegov i koji koristi...ha o tome niste razmisjali...Predlazem da kazes tamo da provere dali taj br. vrsi dopunu na dugi br.sa mobilnogpoz.
Onda ces se ozbiljno razocarati posto, u stvarnosti, takve zemlje ne postoje
Pa ocigledno je on na telenoru. On se zali svom operateru, nece valjda tudjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari