Šta je novo?

Upgrade sa E4300

Ma ok razumemo se . Postove sam pisao sa malo ironije a nisam stavio smajlije i to je cela prica,sanjiv sam pomalo i rasejan ovih dana:D
Point taken i u pravu si

uf ljudovi citam ja ovo sve i samo se nerviram :d Grafa radi super i na win 7,ali bash kad je sve full fulova malkice kocka,a to pripisujem procesoru,ali sve izgleda super,mislim svi kazu mnogo para za grafu (jeste dosta) ali bar uzivam u tome :D

@ilija
Sve je ok, bitno je da se razumemo :)
@Andragon
Kazi mi jesili klokovao tu kartu malko:p
Ne znam dali si pratio temu ali evo pogledaj sta dobijas klokovanjem, 7% sporiju kartu od 5870 kad ih setujes na iste klokove http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=213294 za klokovanje je potrebno fleshovati bios ali ako te nesto zanima vezani za to presaltuj se u temu koju sam ti linkovao pa pitaj:)

Poslednja izmena:
haha ma jok nego ne moze sveee ali bash sve o kraja :d mislio sam na kočka
Inače sve ostalo je ok. Nije nego u kakvoj sredini živim,čim ljudi cuju sta sam kupio i koliko sam platio kažu da sam lud,a ja samo volim da kupujem retko,a da budu dobre i kvalitetne stvari

haha ma jok nego ne moze sveee ali bash sve o kraja :d mislio sam na kočka
Inače sve ostalo je ok. Nije nego u kakvoj sredini živim,čim ljudi cuju sta sam kupio i koliko sam platio kažu da sam lud,a ja samo volim da kupujem retko,a da budu dobre i kvalitetne stvari

To važi za Hi-Fi uređaje ali za PC komponente teško. :)
Neka te služi dugo i upešno taj 5850. :wave:

Što se mene tiče ja bih svakih nedelju dana nešto kupovao i menjao. *** samo pare fale.

To važi za Hi-Fi uređaje ali za PC komponente teško. :)
Neka te služi dugo i upešno taj 5850. :wave:

Što se mene tiče ja bih svakih nedelju dana nešto kupovao i menjao. *** samo pare fale.

Pa da,ali ja se nadam da ce ova grafa izdrzati bar 2 godine.... a procesor ako letos zaradim kesha,menjam na neki i7
A to su ti srpska posla... svi u komsiluku su uzimali racunare ko da kupuju frizider,bitno je da je spolja lep a sta je unutra to nikoga ne zanima...

Inace sam komponente za ovu masinu uzeo u septembru 2007 godine e4400 p5k 2 gb rama i 2600 xt su me kostali 350 e,i mislim da su mi se isplatili... a mnogi su uzimali gotove konfiguracije za po 500 e a bile su puno slabije od moje pa su zastarele posle god dana.... zato je benchmark zakon,dodjesh procitash,pitash,ljudi ti kazu svoje misljenje,ti presecesh i to je to :type:

Trajace ti sigurno 5850 dve godine, evo pre dve godine je izasla 3870, a i sad moze sve da gura i to solidno,doduse bez aa.

svi u komsiluku su uzimali racunare ko da kupuju frizider,bitno je da je spolja lep a sta je unutra to nikoga ne zanima...
:type:
To zato sto je u srbiji bitnije da imas lep monitor i lepe velike zvucnike sa svetlecom mocnom multimedijalnom tastaturom koja je neophodna svakom domacinstvu , a sad sto sa tim ide i totalno neizbalansiran racunar....moraju da se isprazne zalihe starih 945 g33 i p31 ploca kao i ultra powered 8500gt i 8400gt karti koje se nisu prodale u maloprodaji
:(
nek te dugo sluzi karta (ja vec pomislio da te zeza memorija graficke kad si pomenuo kocke :D)

zahvaljujem ljudovi :) Nadam se da hoce...

Vrh Dno