Šta je novo?

Update Windows 8 na 10 ?

Možda ako ideš na opt-out.
Ne znam da igde piše.
I zar nećeš tamo da imaš nigde Wi-Fi?

Hmm.. Kako da zaustavim download tih komacića? Biću u gr u to vreme, koristim prepaid 3g net, pa ce me dopuna koštati vise nego ceo Windows.
Privremeno disejbluj windows update, možeš i nešto od ovog uraditi, ali ne znam da li ćeš u tvom scenariju imati koristi.
Instaliraj i neki detaljan net monitor, za svaki slučaj.

Eto jedne stvari koju treba da ugrade u OS... pauziraj update dok je korisnik na mobilnoj mrezi.

Meni se sa jucerasnjim update-om pojavila win ikonica i kao prijava..imam ilegalca klasicnog win 8.1 pro
Sta raditi prijaviti se ili ne?
I odakle vam ta cifra od 30$ za upgrade na legalan win? neko lupio bzveze ili ne?

to i mene zanima,i dal' to vazi za pirate/nelicencirane ili?

haha,to je netko lupio da ce biti 30$. Nista se ne zna osim da ce win 10 home kostati 120$,a pro 199$

Sudeći po trudu Microsofta da što veći broj naroda predje sa starijih verzija windowsa (pogotovo sedmice).
Sudeći po tom, rekao bih da će i kod piratskih verzija upgrade na desetku proći ok.
Naravno neće biti legalne, kao i do sada što nisu bile, samo im je cilj da što više korisnika predje na win 10, iz jasnih razloga.

Вероватно ће да дозволе прелаз али ће касније да уведу јачу контролу и лакше их лове него ове сада. Мени је тога доста, одавно сам одустао од борбе са вештицама, или платим или не користим или нађем решење без плаћања али и без крађе.

Ja sam sinoc kupio licencu za windows 8.1 oem od g2a za 20 eura licenca je upalila is prve tako da sad imam licencirani windows 8.1 pro i cekamo windows 10 : D
6fde875285e2b3717bce6c4094b06f7a.jpg

Poslednja izmena:
Вероватно ће да дозволе прелаз али ће касније да уведу јачу контролу и лакше их лове него ове сада.
Mislim da nije u tome stvar i ne bih rekao da su im to namere, ali svakako nije isključeno kao mogućnost.
Nema pouzdanih informacija za sada pa je sve u domenu nagadjanja, ostaje da se sačeka i vidi.

ja sam ubedjen da ce osvanuti i dzbalesku verzija win-a u narednih par godina.

mislim da ti uslovi nece biti nista narocito,tj upravo kao ta "bing" verzija.eventualno bez cloud-a i outlook-a.

kod mene isto na leglnom winu 8.1 tj laptopu danas se pojavilo kliko na download _D

Nazad
Vrh Dno