Šta je novo?

Unreal Tournament

svidja mi se ovo jako, mislim da ovakav sistem razvoja drzi u sebi veliki potencijal...

https://www.youtube.com/watch?v=z8Nlz7XonCs#t=92

mAFcKC6.png

Malo DM-a, mada je tek ubacen mp i jos je u ranoj fazi.

I dalje ne mogu da se opasuljim da se radi novi UT... Stvarno se nadam da ćemo dobiti kvalitetan arena shooter posle toliko vremena. Ima li nekih vesti po pitanju release-a, kada je planirano? Q3-Q4 2015?

Previse je rano za tako nesto, trenutno radi bas mali tim na igri, a nemaju ni concept art finisiran kako treba da izgleda. Bice DM, CTF i Ons kasnije kada izadje.
Drug ima sub za UE4, pa ako nekog zanima mogu da mu posaljem trenutni build. Ubacena su oruzja, par mapa, podrska za mp (valjda samo LAN za sada), osnovni ctf. Trenutno izgleda kao na snimku gore, pa nije toliko zanimljivo za igranje, vise skakutanje po mapi.

Kako mu se čini fizika? Meni ovde deluje malo napadno, nekako suviše naglo staje? Mada vuče dosta na ut99 na ovom klipu?

I bice najsliciniji kao UT99 po kretanju. Meni je kretanje bilo ok dok sam igrao, sad sam na starom lapotopu pa ne mogu ni da pokrenem. Od izmena, nema vise double jump, ali mogu da se povezuju wall dodgevi. U starom kodu koji sam igrao, isto je dodge bio malo visi slican kao ledge climb zbog ukidanja duplog skoka. Mada redovno prave izmene, tako da nista nije finalno.

Jasno, iterativni pristup. Vidim da se uključilo dosta starih koski u developing.

Uhhhh goose bumps :p

Ijao vraća me u 2000. kada sam prvi put zaigrao UT. Još ova muzika s početka klipa, mapa CTF_Two Worlds. Kako će ovo da se igra!!!

Jos uvek igram manje vise aktivno UT99 multiplayer, tako da je novi UT definitivno igra koju najvise iscekujem i ciji razvoj pratim. U odnosu na prethodne delove, ako se sa novim UT bude tezilo ka UT99 (a po svemu mi se cini da se ka tome ide), verujem (i veoma se nadam) da ce ovo biti veoma uspesna igra.

Da, divota, prava garancija za hiljade i hiljade klinaca i Rusa :d

Mogu da se slikaju. Ovo je maltene open source, ako izadje neki hack, u roku od dana ce da ga zakrpi neko ko ima UE4 licencu a takvih ce biti mnogo medju igracima. Pogledaj Xonotic, tamo nema hakera iz istog razloga.

Mogu da se slikaju. Ovo je maltene open source, ako izadje neki hack, u roku od dana ce da ga zakrpi neko ko ima UE4 licencu a takvih ce biti mnogo medju igracima. Pogledaj Xonotic, tamo nema hakera iz istog razloga.

Čiteri u f2p igrama dođu kao najmanji problem pored *****isanja u mikrofon, trolovanja, spamovanja, nedoraslog ponašanja i svih ostalih problema koji 100001010 puta više zagađuju f2p igre nego bilo koje druge.

Ko je igrao mmo-ove pre i posle prelaska u f2p, zna o čemu pričam, a koliko puta sam poželeo da moba igre imaju pretplatu samo zarad kvalitetnije zajednice :)

malo uvida u mape:

Najs, vec probao, svidja mi se "vajb" igre kao i novi engine.

Pa ***a, ipak je ovo very early build sa svim stvarima in progress. A sta ti se konkretno nije svidelo? Meni se recimo generalni feel UE3 bas nesto i ne dopada, pre svega sam engine.

au al smotano deluje fatality... sem ako ne igra sa dzojpedom, sto nema logike, ali tako mi deluje...

svidja mi se efekat nekih oruzja...

Tebi bas dosadno, je li Damire?

au al smotano deluje fatality... sem ako ne igra sa dzojpedom, sto nema logike, ali tako mi deluje...

svidja mi se efekat nekih oruzja...

Lol, to su oruzja importovana iz starog unreala Damirbaje.

pa ko kaze da nisu oruzja importovana iz starog Unreala?

kazem da mi se svidja kako su vizuelno obogatili njihove efekte tokom pucanja...

Pogled na neke mape (jos uvek nedovrsene).

Nazad
Vrh Dno