Optimus Prime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.05.2004
- Poena
- 349
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ah ti počeci igraonica, UT, Q2/3, AoE, Starcraft... and those times will never come back again![]()
Mozda dodaju i Arena da upotpuni nazivVerovatno sa ovim "3", 'oce da konacno pariraju Quake-u 3
kakav debilan naziv! 'ajd da prebrojimo:
1. Unreal Tournament (2000)
2. UT 2003
3. UT 2004
4. UT 2007 aka UT 3
E sad pitanje je koji se ne racuna?
Verovatno sa ovim "3", 'oce da konacno pariraju Quake-u 3 koji je bio i ostao ultimativna Free4All krljachina! :d
Shalu na stranu, cenim da se sa ovim nazivom zapravo obracaju konzolaskoj populaciji koja je imala Championship 1 i 2, pa sad to sve spajaju pod Tournament, a daju mu sufix "3"... kakva muljachina...
Po kvalitetu, UT je daleko daleko nadmasio Q3, ali totalno je druga prica sto je Q3 bio popularniji, sto zbog zivih boja (to deca vole najvise), sto zbog satanisticke tematike, jer vrlo dobro znamo da se klinci loze na to u pubertetu kad ne znaju ni kako se zovu ...
Po kvalitetu, UT je daleko daleko nadmasio Q3, ali totalno je druga prica sto je Q3 bio popularniji, sto zbog zivih boja (to deca vole najvise), sto zbog satanisticke tematike, jer vrlo dobro znamo da se klinci loze na to u pubertetu kad ne znaju ni kako se zovu ...
![]()
Zive boje! Satanisticka tematika! Pubertetlije! To su tvoji argumenti?
Brate, UT sa svojim sitnim coveculjcima, ogromnim pusketinama i generalno nesrazmernim dizajnom nivoa u odnosu na likove je smejurija i NIKADA nece moci parirati Q3 koji je jednostavno imao SAVRSENU gameplay mehaniku! Pa svi koje ja znam da su iole intenzivno igrali Q3 su uvek gasili sve vizuelne zezalice i igrali se na "klot" setovanjima!
jednostavno Q3 je "more funn" igra u odnosu na Q3, koji je uvek patio od tog kompleksa inferiornosti i uvek se poredio sa legendom sa kojom ne moze da se poredi. I eto na kraju odlucise da promene ime kako bi se priblizili "the untouchable" Quakeu! :smoke:
kazes UT2K3 se ne racuna?! Sto se ne bi racunao? Neko je to isprogramirao. Neko je dao 50$ za 2 CD-a. Sta sad kao puj pike ne vazi? Svasta!
Zaista, UT i Q3 se ne mogu porediti...
Ja sam od onih koji ce uvek staviti UT ispred Q3, jer, prosto, vishe me je privlachi i manje je sharenisha u odnosu na Q3, plus da pomenem po 2-3 nachina korishcenja jednog oruzja (mislim da primary/secondary i combined fire)
A u quake serijalu, vishe volim da igram Q2 nego Q3... jednostavno, Q3 mi nije to to...
I ne treba raspravljati vishe o UT vs. Q3...
Jednostavno, mozemo otvoriti anketu UT vs. Quake i videti ko ima vishe pristalice i to je sve - ocena koji je bolji se ne moze doneti kad su oba serijala genijalna![]()
Prochitaj ponovo zadnju rechenicu onoga shto si citiraoTacno, jedino u cemu ne mogu da se slozim jeste da ce broj pristalica pokazati koliko je jedna od ove dve igre kvalitetnija ... Kolicina pristalica nije odraz kvaliteta ...
Jednostavno, mozemo otvoriti anketu UT vs. Quake i videti ko ima vishe pristalice i to je sve - ocena koji je bolji se ne moze doneti kad su oba serijala genijalna
Prochitaj ponovo zadnju rechenicu onoga shto si citirao![]()
WTF? pa ako si se igrao u mrezi, zar su oni s druge strane rutera bili nezivi?U UT-u sam imao osjećaj da igram protiv živih protivnika!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari