Kompjuteraš
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2005
- Poena
- 319
Ružne li igre.
Pitanje je koja graf. karta moze da prikazuje tu sumanutu rez? Mislim da su to ipak prerenderovane slike, a ne SS-i.
Edit: Tek sad primetih da je to sasvim legalna 2560x1540Zacudilo me je onih 6500x3700.
A X-BOX ima PhysX, ili možda tri core procesor plus grafiku?
Eurogamer: Will PC players using the PPU see a marked improvement over the Xbox 360 version?
Jeremy Stieglitz: PC players will get a framerate boost at higher resolutions, but there'll be no difference in the mayhem and fun to be had."
Ivane, Monster M. je deo "games for windows" trademarka...need to say more ? :wall:
Jel neko rekao Unreal Onanija 3?
http://forums.beyondunreal.com/showpost.php?p=2266704&postcount=2
Eight Core Support? Maaaa daaaaaj, pa posteno nije izrabljeno ni Dual Core, Quadro Core jos uvek nema smisla, a sada vec podrska za Eight Core ... Gde je 8, tu je i sesnaest, pa tako redmo ...
Sto bi Zeljkovic rekao, stigli ste do petnaestog pitanja, koje donosi Infinity Core Support ... Bravo!
Znas kako, 8 core support znaci da ce igra raditi na 8core procesorima. Recimo za STALKER pise da ima dualcore support, a u njegovom slucaju upravo znaci to - radi na DC procesorima i nista vise![]()
Ali nadam se da uvidjas sta to znaci ... Ogroman jaz izmedju korisnika ... Lepeza od minimum do recomended se siri neumoljivo ... Pogubno za PC gaming
nisi ti mene razumeoOno sto sam hteo da kazem je da STALKER ne radi nista bolje na DC procesorima nego na single core procesorima, tako verovatno ni UT2k7 nece raditi nista bolje na 8 jezgara nego na 2... To sto pise "support for 8 core CPU's" Samo znaci da ce igra raditi (posto ima igara koje recimo po default-u NE RADE n a dual core proceosrima vec moras da prebacis afinity na samo jedan core da bi igra radila uopste...)
nisi ti mene razumeoOno sto sam hteo da kazem je da STALKER ne radi nista bolje na DC procesorima nego na single core procesorima, tako verovatno ni UT2k7 nece raditi nista bolje na 8 jezgara nego na 2... To sto pise "support for 8 core CPU's" Samo znaci da ce igra raditi (posto ima igara koje recimo po default-u NE RADE n a dual core proceosrima vec moras da prebacis afinity na samo jedan core da bi igra radila uopste...)
Nista to ne mora da znaci. DX10 nije CPU limited, samim time vise zavisi od graficke nego od CPU-a. Nema puno toga sto ce u dx10 modu 8 jezgara moci bolje da uradi od 2 jezgra.
Ma uzmite PS3 verziju i ne brinite se za zahtevnost!![]()
Ha-ha... :wall:
Ovo vec postaje ozbiljan problem na ovom forumu.
Sta te je navelo da udjes u "Igre za PC", otvoris ovu temu i otkucas to sto si otkucao?
Protiv ovakvih stvari definitivno mora nesto da se preduzme. Nisam moderator, niti mi je namera da tako zvucim, ali ovakve gluposti non stop zagadjuju forum i upropastavaju svaku temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari