Šta je novo?

Unreal Tournament 2007 Screenshots

Optimus Prime

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2004
Poena
349
Unreal Tournament 2007 will have approximately 40 unique levels covering a diverse set of environments, along with 45 fully playable characters. The game will also include seven major game types in total, 18 vehicles and 14 handheld weapons....

LINK

Evo i spiska game studija koji su kupili licencu na Unreal Engine 3:

Midway
Microsoft Game Studios
TimeGate Studios
America's Army
Silicon Knights
ACONY
NCsoft
Namco Hometek Inc.
Vivendi Universal Games
Sony Computer Entertainment
10Tacle Studios AG
Hi-Rez Studios
Gearbox
Buena Vista
RealTimeWorlds
Atari

a za sve vas koji imate brzu vezu od 56k evo i malog filmica iz igre koji mozete pogledati online:
http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6127967&pid=928117

fino izgleda na shotovima.....

Svaka igra izgleda fino na shotovima :)
Pitam se da li ce novi UT biti samo demonstracija engine-a kao Doom 3? :)

Nije bio kada je izasao prvi UT :) to je bila odlicna igra koja mi je ostala u secanju.

Meni je to bilo odlično vreme koje mi je ostalo u sećanju :)
Ah ti počeci igraonica, UT, Q2/3, AoE, Starcraft... and those times will never come back again :(

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ah ti počeci igraonica, UT, Q2/3, AoE, Starcraft... and those times will never come back again :(

Sad but true :(

Inace, secam se kad smo igrali u igraonici prvi UT, kao odvrnes brzinu igre na 200% :zgran: Majko mila, posle toga sta god da pokrenes, izgleda kao slow motion, kao bullet time. Osecas se kao Neo :d

Isuvise dobra grafika :)
nadam se da nije samo takva na screenshotovima

kakav debilan naziv! 'ajd da prebrojimo:

1. Unreal Tournament (2000)
2. UT 2003
3. UT 2004
4. UT 2007 aka UT 3
E sad pitanje je koji se ne racuna?

Verovatno sa ovim "3", 'oce da konacno pariraju Quake-u 3 koji je bio i ostao ultimativna Free4All krljachina! :d
Shalu na stranu, cenim da se sa ovim nazivom zapravo obracaju konzolaskoj populaciji koja je imala Championship 1 i 2, pa sad to sve spajaju pod Tournament, a daju mu sufix "3"... kakva muljachina...

Poslednja izmena:
Verovatno sa ovim "3", 'oce da konacno pariraju Quake-u 3
Mozda dodaju i Arena da upotpuni naziv ;)

Inache, aktivno sam igrao UT, UT2k3, a 2k4, koliko sam video je u principu samo poboljshana 2k3 sa josh mapa i dodata dva moda... Dodushe, nisam proveo vishe od sat-dva u posmatranju igre, neka me neko ispravi ukoliko greshim...

Verovatno su srachunali 2k3 i 2k4 kao jedno poglavlje, pa su 2k7 stoga nazvali trojkom...
A slichnost naziva sa Q3 im samo ide u korist...

U svakom sluchaju, ako budem imao mashinu koja ce ono chudo da izgura, nema shanse da ovo propustim :)

LOL
tek sad sam izvalio koja "legenda foruma" i KAD je otvorila ovaj tred :D

ne racuna se ut2k4 posto je to samo revizija 2k3 igre...
tj te 2 igre se racuna kao jedno poglavlje... jedan deo

hahha, da Nedjo nije primetio ko je započeo thread, nikad ne bih provalio. Još sam i otišao da gledam one matore screenove...

Ja se već zabrinuo da ste ga pustili nazad :d

kakav debilan naziv! 'ajd da prebrojimo:

1. Unreal Tournament (2000)
2. UT 2003
3. UT 2004
4. UT 2007 aka UT 3
E sad pitanje je koji se ne racuna?

Verovatno sa ovim "3", 'oce da konacno pariraju Quake-u 3 koji je bio i ostao ultimativna Free4All krljachina! :d
Shalu na stranu, cenim da se sa ovim nazivom zapravo obracaju konzolaskoj populaciji koja je imala Championship 1 i 2, pa sad to sve spajaju pod Tournament, a daju mu sufix "3"... kakva muljachina...

Debilan naziv??? To sto si ti nabrojao su istinska tri dela, jer 2k3 je bio isforsiran, izasao je suvise rano, te je 2k4 usledio kao ispravka propusta koje su napravili. 2k3 i 2k4 tretiraju se kao jedan ... A to da hoce da pariraju Q3 je nesto najsmesnije sto sam cuo. Po kvalitetu, UT je daleko daleko nadmasio Q3, ali totalno je druga prica sto je Q3 bio popularniji, sto zbog zivih boja (to deca vole najvise), sto zbog satanisticke tematike, jer vrlo dobro znamo da se klinci loze na to u pubertetu kad ne znaju ni kako se zovu ...

UTIII naziv je ono sto je trebalo od samog pocetka da bude ...

P.S. posto si moderator, zamolio bih te da ucinis nesto korisno, konkretno, da promenis naziv ovom threadu u Unreal Tournament III, jer nema nikakvog smisla da se otvara novi thread, odnosno da stoji naziv koji je sada ....

Poslednja izmena:
Po kvalitetu, UT je daleko daleko nadmasio Q3, ali totalno je druga prica sto je Q3 bio popularniji, sto zbog zivih boja (to deca vole najvise), sto zbog satanisticke tematike, jer vrlo dobro znamo da se klinci loze na to u pubertetu kad ne znaju ni kako se zovu ...

Pazi, sve možeš da kažeš, ali da je originalni UT bio ikad bolji od Q3, to je zaista out of question!

Meni se takodje originalni unreal tournament vise svidjao nego q3 a osim ako nisam u zabludi mislim da svaka osoba ima pravo na svoje misljenje...

Po kvalitetu, UT je daleko daleko nadmasio Q3, ali totalno je druga prica sto je Q3 bio popularniji, sto zbog zivih boja (to deca vole najvise), sto zbog satanisticke tematike, jer vrlo dobro znamo da se klinci loze na to u pubertetu kad ne znaju ni kako se zovu ...
:D :D
Zive boje! Satanisticka tematika! Pubertetlije! To su tvoji argumenti? :D
Brate, UT sa svojim sitnim coveculjcima, ogromnim pusketinama i generalno nesrazmernim dizajnom nivoa u odnosu na likove je smejurija i NIKADA nece moci parirati Q3 koji je jednostavno imao SAVRSENU gameplay mehaniku! Pa svi koje ja znam da su iole intenzivno igrali Q3 su uvek gasili sve vizuelne zezalice i igrali se na "klot" setovanjima!
jednostavno Q3 je "more funn" igra u odnosu na Q3, koji je uvek patio od tog kompleksa inferiornosti i uvek se poredio sa legendom sa kojom ne moze da se poredi. I eto na kraju odlucise da promene ime kako bi se priblizili "the untouchable" Quakeu! :smoke:
kazes UT2K3 se ne racuna?! Sto se ne bi racunao? Neko je to isprogramirao. Neko je dao 50$ za 2 CD-a. Sta sad kao puj pike ne vazi? Svasta!

Kvejk 3 je najsavršeniji deathmatch koji se ikad pojavio na personalnim računarima.

@Žile: Kvejk je savršenstvo i za više igrača :) q3dm17 je najjače krljanje ikad.

Poslednja izmena:
Q3 je cisto savrsenstvo 1vs1 FPS-a!!!
nikad nece biti nadmasen jer se takve igre, kako kaze Carmack, vise nece praviti jer ne prolaze na trzistu.

zasto takva igra ne prolazi na trzistu?
jednostavno zato sto deca to ne znaju da igraju ;)

Sve je stvar ukusa ... i meni je UT1 bio interesantniji.

Ono sto se ja pitam je na koju foru cu ja da vidim protivnika u svom onom sarenilu? Samo se nadam da se UT nece pretvoriti u neku verijaciju BF-a ... e to ce biti kraj svega.

Epic je sa UT-om stvari sveo u mnogo realnije okvire, i namijenio ga je prije svega onima koji obožavaju žanr 3D pucačina. Donio je nešto neviđeno u to vrijeme, i potpuno novo iskustvo dok se igra u odnosu na Q3, iako su obje igre u principu slične.U UT-u sam imao osjećaj da igram protiv živih protivnika!

Kad se sjetim samo šta sam radio ljudima sa starim dobrim rocket launcherom, kada pustim roj od 6 raketa i sprašim ih u gomilu! Ljudi su pizdili. :D Volio bih vidjeti stari rocket launcher opet u novom dijelu!

:D :D
Zive boje! Satanisticka tematika! Pubertetlije! To su tvoji argumenti? :D
Brate, UT sa svojim sitnim coveculjcima, ogromnim pusketinama i generalno nesrazmernim dizajnom nivoa u odnosu na likove je smejurija i NIKADA nece moci parirati Q3 koji je jednostavno imao SAVRSENU gameplay mehaniku! Pa svi koje ja znam da su iole intenzivno igrali Q3 su uvek gasili sve vizuelne zezalice i igrali se na "klot" setovanjima!
jednostavno Q3 je "more funn" igra u odnosu na Q3, koji je uvek patio od tog kompleksa inferiornosti i uvek se poredio sa legendom sa kojom ne moze da se poredi. I eto na kraju odlucise da promene ime kako bi se priblizili "the untouchable" Quakeu! :smoke:
kazes UT2K3 se ne racuna?! Sto se ne bi racunao? Neko je to isprogramirao. Neko je dao 50$ za 2 CD-a. Sta sad kao puj pike ne vazi? Svasta!

Q3 je doziveo VECI komercijalni uspeh, bio popularniji, ali nikako kvalitetniji ... Ista prica kao i sa Counter Strike ... UT je imao mnogo kvalitetnija i originalnija oruzja, neverovatno izbalansirana oruzja, opasno dobar gameplay, botovi su odradjeni fenomenalno. Q3 je u odnosu na UT izgledao inferiorno u svakom pogledu. I kada sam rekao zive boje i satanisticka tematika, to sam pomenuo kao nesto totalno nebitno na osnovu cega je neminovno igra dobila na popularnosti ... DeFacto! Ni u jednom jedinom elementu nije mogla ni da prismrdi kvalitetu koji ima UT. Svako ko je iole dublje usao u gameplay, reci ce ti da je UT domaci zadatak za Q3. i 1vs1 i TeamVSTeam, i CTF, sta god ...

A sto se tice UT2k3, da, isprogramirao ga je neko, ali da li si primetio da je UT2k4 totalno ista igra sa gomilom ispravki, novih modova, u odnosu na 2k3... Dakle sve je apsolutno ista igra ... Niko ne kaze da se ne racuna, ali je to definitivno jedna te ista igra ... Shvati 2k4 kao HeavilyPatched 2k3. I najnormalnijom logikom bilo je bolje izbaciti Standalone naslov nego patchicima krpiti ono sto nisu stigli da zavrse zbog pritiska kom su podlegli i izbacili nedovrsenu igru.

LongLive Unreal Tournament III, i sva slava i kvalitet koji su doneli njegovi prethodnici.

Poslednja izmena:
Zaista, UT i Q3 se ne mogu porediti...

Ja sam od onih koji ce uvek staviti UT ispred Q3, jer, prosto, vishe me je privlachi i manje je sharenisha u odnosu na Q3, plus da pomenem po 2-3 nachina korishcenja jednog oruzja (mislim da primary/secondary i combined fire) :)
A u quake serijalu, vishe volim da igram Q2 nego Q3... jednostavno, Q3 mi nije to to...
I ne treba raspravljati vishe o UT vs. Q3...

Jednostavno, mozemo otvoriti anketu UT vs. Quake i videti ko ima vishe pristalice i to je sve - ocena koji je bolji se ne moze doneti kad su oba serijala genijalna :)

Zaista, UT i Q3 se ne mogu porediti...

Ja sam od onih koji ce uvek staviti UT ispred Q3, jer, prosto, vishe me je privlachi i manje je sharenisha u odnosu na Q3, plus da pomenem po 2-3 nachina korishcenja jednog oruzja (mislim da primary/secondary i combined fire) :)
A u quake serijalu, vishe volim da igram Q2 nego Q3... jednostavno, Q3 mi nije to to...
I ne treba raspravljati vishe o UT vs. Q3...

Jednostavno, mozemo otvoriti anketu UT vs. Quake i videti ko ima vishe pristalice i to je sve - ocena koji je bolji se ne moze doneti kad su oba serijala genijalna :)

Tacno, jedino u cemu ne mogu da se slozim jeste da ce broj pristalica pokazati koliko je jedna od ove dve igre kvalitetnija ... Kolicina pristalica nije odraz kvaliteta ... Kao sto rekoh vec, i CS je, mogu slobodno reci, najpopularniji shooter ikada, ali zaaaaistaaaa se ne mogu sloziti da je i najbolji, cak ni medju najboljima. Takvih primera mogu naci i u muzici (Ceca u ovoj zemlji Dembeliji, ili Britney u drugoj zemlji Dembeliji), filmu (Svi DebilWood filmovi su daleko popularniji od recimo kvalitetnih evropskih ostvarenja), itd.

Tacno, jedino u cemu ne mogu da se slozim jeste da ce broj pristalica pokazati koliko je jedna od ove dve igre kvalitetnija ... Kolicina pristalica nije odraz kvaliteta ...
Prochitaj ponovo zadnju rechenicu onoga shto si citirao :)

Jednostavno, mozemo otvoriti anketu UT vs. Quake i videti ko ima vishe pristalice i to je sve - ocena koji je bolji se ne moze doneti kad su oba serijala genijalna

Nazad
Vrh Dno