borab je napisao(la):Izgleda da je otisao na stancanje, barem po http://www.warp2search.net
borab je napisao(la):Izgleda da je otisao na stancanje, barem po http://www.warp2search.net
Ashley je napisao(la):Pao juce ujutro na satelit![]()
Dva CD-a, retail verzija, FLT.
Igra je preterana! Grafika je odlicna, onako bas pravi FPS za sve ljubitelje pravog FPS-a
Cak i nije previse zahtevan - na XP1800+ i 256MB DDR sa noname GF4MX460 u 1024x768x32 sa detaljima podesenim na srednje vrednosti ide u nekih 30-35 fps odokativno, a sa Radeon 9100 u istoj rezoluciji i detaljima na maximumu ide u nekih 45-50 fps odokativno. Cini mi se da ce GF2MX400 moci da ga tera samo u 800x600x16 sa nekim prihvatljivim frejmrejtom. Otprilike, kako radi UT2003, pa jedno 20% sporije.
MAD_MUzzY je napisao(la):A "hvala MuzzY"?... neka, neka
Sutra ces to u Orlu
![]()
Azda' je napisao(la):uh isprobo je danas
bruka..svidja mi se mnogo mnogo vise od ut2k3
byMaX je napisao(la):a ja hocu da svaki lik u sceni ima realne senke, cak i onaj udaljen 50 metara.. (priznajem da je to bolest, ali)
byMaX je napisao(la):Can't talk now. Playing. Keeping R9500 Pro busy. Mmmmm, radi daleko bolje nego kod tebe, Mazi, cak i kada ukljucim da se senke nikada ne iskljucuju, i fejduju i da ih ima 16 istovremeno, i da je njihova detaljnost Very High! Sve mi se cini da necu preci samo na 9700 Pro, vec mozda i na 9500 Pro
MAD_MUzzY je napisao(la):Meni je XP **eban tako da kad stavim nf2 i sredim sve komplet (a mozda uzmem i tvoj Ghost) onda cemo da vidimo sta i kako radi.
MAD_MUzzY je napisao(la):Ti neces prici 2cm blizu tastature.
Ionako si mi vec sjebo ovu particiju![]()
alokiN je napisao(la):Il je to il ja opako gubim entuzijazam posto su,uglavnom, svi ovde odusevljeni doticnom!![]()
omnik je napisao(la):Odusevljeni su izgledom. Prslo je igracko trziste samo tako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari